KIF Kolding klar til svær udekamp i Lemvig


Af Ole Maass

KIF Koldings mandlige ligahold står med gode kort på hånden forud for onsdagens udekamp i Lemvig, hvor hjemmeholdet Lemvig-Thyborøn Håndbold til gengæld har ryggen mod muren i forhold til at undgå den 14. plads i ligaen, som er ensbetydende med direkte nedrykning fra mændenes håndboldliga.

Men KIF-træner Kristian Kristensen er klar over, at der venter hans mandskab en svær opgave mod et Lemvig-hold, som ikke mindst på hjemmebane har vist stor styrke.

-Lemvig har på hjemmebane hentet point mod både Aalborg og Skjern, og de har ligesom os været ramt af at have stolpe ud i en række tætte kampe. Lemvig har et rigtig godt hold med profiler som ligatopscorer Jeppe Gade, den færøske landsholdsspiller Vilhelm Poulsen, den hollandske landsholdsspiller Jorn Smits og playmaker Emil Jensen. I kampen i Kolding havde vi godt fat i Jeppe Gade, og kan vi få det igen onsdag aften er vi godt på vej. Men vi ved, at der venter os en svær kamp, siger Kristian Kristensen.

I KIF's seneste kamp for en halv snes dage siden, der som bekendt endte 25-25 mod Bjerringbro-Silkeborg leverede KIF's forsvar sammen med målmand Magnus Brandbyge en eminent kamp, og kan KIF'erne levere forsvarsspil på samme høje niveau vil meget være vundet.

-Vi har været inde i en god periode, og vi har taget det første spadestik væk fra bunden. Det vil vi gerne fortsætte, og det håber jeg vi viser i Lemvig, siger Kristian Kristensen.

I landsholdspausen har han haft alle spillere til rådighed – minus de to norske landsholdsspillere, Sander Øverjordet og Erik Toft, som havde en stor succesoplevelse med det norske landshold, som i den seneste weekend kvalificerede sig til sommerens OL i Paris. Søndag spillede Øverjordet og Toft begge en fin kamp, da nordmændene vandt en sikker sejr på 41-24 over Tunesien.

-De viste gode takter og de kommer friske hjem. De spiller en stor rolle for os, og det håber jeg også vi får at se onsdag aften i Lemvig, siger Kristian Kristensen.

KIF'erne kan også se frem til at få solid opbakning fra omkring 100 KIF-fans og sponsorer, som tager den lange vej til Lemvig for at bakke KIF-drengene op.

Er du ikke med i Lemvig kan du følge live-opdateringerne fra kampen på tophåndbold-app'en.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere