KIF Kolding henter Tobias Ellebæk hjem fra bundesligaen


Af Morten Ravn

KIF Kolding henter fra sommeren 2024 den rutinerede venstre back Tobias Ellebæk til klubben. Den 31-årige venstre back, der i øjeblikket spiller for bundesligaklubben Frisch Auf Göppingen, har fra sommeren 2024 valgt at vende hjem til Danmark, hvor han har indgået en 3-årig aftale med KIF Kolding.

Tobias Ellebæk har igennem de seneste 4 sæsoner været en fast mand for Frisch Auf Göppingen i bundesligaen, hvor han indtil videre har spillet 97 kampe og scoret 194 mål. Tidligere i karrieren har Tobias blandt andet spillet for Aalborg Håndbold samt Mors-Thy Håndbold. Desuden er det blevet til 3 A-landskampe for Danmark,

”International klassespiller”
Vi er stolte over, at det er lykkes os at få fat i en international klassespiller som Tobias Ellebæk i de kommende 3 år. Han har vist et højt spillemæssigt niveau i bundesligaen - og med den erfaring kommer han til at bidrage og gøre en stor forskel her i Kif Kolding.”  udtaler sportschef Lars Christiansen.

”En af de mest traditionsrige klubber i dansk håndbold”
Et skifte til KIF Kolding passer rigtig godt i min karriere lige nu. Efter 4 år i Tyskland, ser jeg frem til at komme hjem til den danske liga, som kun bliver stærkere og mere konkurrencedygtig. Der er KIF Kolding et godt match, som for mig er en af de mest traditionsrige klubber i dansk håndbold. Det glæder jeg mig meget til at være en del af og bidrage til.” siger Tobias Ellebæk.

KIF Kolding glæder sig til at byde Tobias velkommen i klubben til sommeren 2024.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere