KIF Kolding går på banen for at vinde mod TTH


Af Ole Maass

Selvom det onsdag aften hen omkring 20:30-tiden stod klart, at KIF Koldings mandlige ligahold ikke længere kan risikere at skulle ud i to eller tre knald eller fald kampe mod Skive fH for at beholde pladsen i ligaen betyder det ikke, at der ikke er noget på spil for KIF'erne i søndagens udekamp mod TTH Holstebro.

-Nej, vi jagter et godt resultat. Dels har vi været inde i en god periode, og den vil vi gerne slutte af med i resten af denne sæson. Og af respekt for turneringen og de andre hold i kvalifikationsspillet vil vi også gerne slutte af på en ordentlig måde, lyder det fra KIF-træner Kristian Kristensen.

Alt tyder dog på, at det er et svækket KIF-mandskab, som stiller op, da KIF's norske hardhitter Erik Toft er særdeles tvivlsom efter den fodskade han pådrog sig i sidste weekends KIF-sejr over Skanderborg AGF.

Mens KIF har været godt kørende i de første to kampe i kval-spillet har det set skidt ud for hjemmeholdet TTH Holstebro, som har tabt de seneste fem kampe og kun har hentet en enkelt sejr i de seneste ti kampe. Til gengæld har vestjyderne i denne sæson spillet to rigtig gode kampe mod KIF, som begge er endt med sikre TTH-sejre.

-Ja, set med TTH-briller har de stået rigtig godt til os. Det har været med Enderleit og Markussen som skarprettere, og derfor vil vi nok prøve at lave nogle mindre taktiske ændringer, så vi kommer bedre afsted sammenlignet med de to hidtidige kampe mod TTH. Vi går ydmygt til opgaven, og vi håber at vi kan fortsætte de gode takter – ikke mindst i forsvaret – som har bragt os to sejre i kval-spillet. Vi ved også, at vi får mange KIF-fans i ryggen søndag aften i Holstebro, og vi håber at vi vil være i stand til at leve op til de forventninger de møder op med, siger Kristian Kristensen.

Kampen mellem TTH Holstebro og KIF Kolding fløjtes i gang søndag klokken 18.00 i Gråkjær Arena i Holstebro, og kampen kan følges på app'en tophaandbold.dk.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere