KIF Kolding forlænger med ung stregspiller


Af Morten Ravn

KIF Kolding har indgået en aftale om en 1-årig forlængelse med den unge stregspiller Victor Lyngsø fra egne rækker. Victor Lyngsø har været en del af ligaholdet siden opstarten i 2023 som en af de unge talenter i klubben under udvikling.

Lyngsø har i sit første år som professionel fået smag for livet som ligaspiller gennem de mange træningstimer med ligaholdet. Desuden har han fået lærerige minutter på banen i Håndboldligaen. Ved siden af livet som håndboldspiller er Victor i lære hos vores trofaste partner Davidsens Tømmerhandel A/S.

 ”Stort potentiale og en fantastisk træningsmoral”
”Det er med stor glæde, når en af vores egne drenge vælger at blive i KIF Kolding og samtidig gør sin uddannelse færdig. Victor har et stort potentiale og en fantastisk træningsmoral. Nu er det op til ham at vise, hvor langt han kan komme,” udtaler sportschef Lars Christiansen.

 ”Glæder mig til yderligere et år”
 ”Jeg er utrolig glad for at kunne forlænge min kontrakt med KIF Kolding. Jeg glæder mig til yderligere et år, hvor jeg kan videreudvikle mit spil. Jeg er glad for at være i klubben samt de mennesker omkring klubben. Samtidig kan jeg fortsætte min uddannelse ved Davidsen og kombinere det med min sport.
Alt i alt er jeg meget glad og stolt over at skulle være her et år mere,” siger Victor Lyngsø.

Victor Lyngsø har foreløbigt spillet 4 kampe og scoret 6 mål i sin tid i KIF Kolding.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere