KIF Kolding forlænger med trænerduo


KIF Kolding har valgt at forlænge samarbejdet med både cheftræner Kristian Kristensen samt assistenttræner Anders Eggert, så deres kontrakter nu løber frem til sommeren 2026. Dermed er trænerteamet på plads, så vores videre bestræbelser om at komme helt tilbage i toppen af dansk herrehåndbold ser positivt ud.

Kristian Kristensen har stået i spidsen for KIF Kolding siden starten af 2022, hvor han først var med til at sikre klubben livsvigtige point i bundstriden. I den forrige sæson stod Kristian Kristensen på sidelinjen sammen med assistenttræner Anders Eggert, hvor de sammen var med at sikre KIF Kolding den bedste grundspilsplacering siden 15/16 sæsonen.

”En stor andel i vores positive sportslige udvikling”
Det har optaget hele klubben at få forlænget aftalerne med Kristian Kristensen og Anders Eggert. De har stor andel i vores positive sportslige udvikling, og så besidder begge to foreningsdyder. Vi kæmper hver dag for at bringe KIF Kolding tilbage til toppen af ligaen og spille med om medaljer. I bestræbelserne for at nå dette, er det altafgørende med en dygtig sportschef og et stærkt trænerteam. Med ansættelsen af Lars Christiansen og disse forlængelser, sætter vi handling bag ordene - og den strategi vi tror på,” udtaler direktør i KIF Kolding Christian Hjermind.

”Den helt rigtige cocktail”
Det er en stor glæde at det er lykkes at beholde de to kompetente trænere og personligheder i KIF Kolding de kommende år. Deres sammenspil og erfaring er den helt rigtige “cocktail” for, at vi som klub når vores kommende sportslige mål,” udtaler sportschef i KIF Kolding Lars Christiansen.

”Jeg føler mig rigtig godt tilpas i klubben”
Det har ikke været en svær beslutning at forlænge samarbejdet med KIF Kolding. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i klubben. Jeg oplever en klub, hvor der bliver trukket i samme retning fra alle, og det gør, at vi på relativ kort tid har kunnet flytte os både på og udenfor banen.
- Vi har en fantastisk stab, en unik fanskare og et rigtig spændende hold med nogle dygtige spillere, som vi udvikler på hver eneste dag. Jeg glæder mig til de mange nye udfordringer” udtaler cheftræner Kristian Kristensen.

Assistenttræner Anders Eggert mener da også forlængelsen med KIF Kolding var en nem beslutning.
”- Det krævede ikke lang betænkningstid. Jeg er superglad for at være i klubben, og synes at jeg har mange både sjove og udfordrende opgaver. Det er et fedt hold at arbejde med, og jeg befinder mig virkelig godt i lederteamet, så det var en nem beslutning at forlænge.”

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere