KIF Kolding forlænger med Andreas Elbæk


KIF Kolding og Andreas Elbæk har forlænger samarbejdet med hinanden for yderligere en sæson, så kontrakten nu løber frem til sommeren 2024.

Dermed er næste sæson på plads for det 20-årige playmaker-talent, som har fået et stort ansvar i denne sæson efter Sander Øverjordet blev skadet.

Andreas har fået sin håndboldopdragelse i Team Vestfyn, og senere på Sportsefterskolen SINE samt KIF Håndbold, hvor han spillede som ungdsomsspiller frem til sidste sommer. Han skrev sin første professionelle kontrakt med KIF Kolding sidste år og har siden været en fast del af ligatruppen.
Ved siden af arbejdet som professionel håndboldspiller, arbejder Andreas i SuperBrugsen i Strib.

“Det føles virkelig godt at kunne fortsætte min karriere i Kolding. Jeg har været supergodt tilfreds med indeværende sæson, på rigtig mange parametre. Så da muligheden bød sig at forlænge yderligere en sæson, var det ikke et svært valg,” udtaler den 20-årige playmaker.

Cheftræner Kristian Kristensen ser også frem til at arbejde med Andreas i den kommende sæson:
“Vi er glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Andreas Elbæk yderligere en sæson. Han har åbenlyse kompetencer som speed og duelspil, mens hans defensive pligter skal være offensive. Det bliver virkeligt spændende at følge hans udvikling”, slutter cheftræner Kristian Kristensen

Andreas Elbæk har siden hans debut for KIF Kolding spillet 28 kampe og scoret 22 mål for klubben.

Personlig partner for Andreas Elbæk er IT Group

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere