KIF Kolding forberedt på 60 minutters fight


Af Ole Maass

I en tid hvor der ude i den store verden er både krig og konflikter vil KIF-træner Kristian Kristensen ikke bruge ordet ”krig” om det, der mandag aften skal foregå i Fælledhallen i Skanderborg, hvor KIF Koldings mandlige ligahold møder Skanderborg AGF Håndbold.

-Men vi skal være forberedt på 60 minutters fight og hård kamp om hver eneste bold. I den situation vi er i nu bliver det recepten for os. Vi er i en overlevelseskamp, og det skal man kunne se på indsatsen mandag aften i Skanderborg. Vi viste den rigtige indstilling i anden halvleg i vores seneste kamp mod Aalborg, og her var det en spiller som Mathias Hedegaard, som sammen med blandt andre Vetle Rønningen gik forrest i forsvaret. Det kommer de til at gøre igen i Skanderborg, og så tror vi på, at vi kan hente den sejr vi har brug for, selvom vi ved det bliver svært, siger Kristian Kristensen.

KIF'erne er forberedt på, at de bliver mødt af et forsvar fra Skanderborg, som i varierende grad er offensivt.

-Skanderborg har et stærkt forsvar med spillere som Kristian Bonefeld og Thor Christensen, og i offensiven har de mange strenge at spille på med spillere som Fredrik Olsson, Morten Jensen og Jonathan Mollerup. Til gengæld er Morten Balling langtidsskadet, og han var den afgørende faktor for Skanderborg, da de vandt sæsonens første kamp mod os, konstaterer Kristian Kristensen.

Han og spillerne kan forberede sig på at få god opbakning fra mange KIF-fans, som givetvis tager turen til det midtjyske mandag aften, hvor kampen i Fælledhallen mellem Skanderborg AGF og KIF fløjtes i gang klokken 18.30. Kampen vises ikke i tv, så er du ikke med på sidelinjen i Skanderborg kan du følge kampen på live-opdateringen på tophaandbold.dk.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere