KIF Kolding er videre og studenterne hyggede sig


Af Ole Maass

De to kendsgerninger var et par af de vigtigste resultater af torsdag aftens pokaludflugt for KIF'erne til Munkebjergskolens Hal i Odense, hvor KIF besejrede Serie 1-holdet, DSIO – De studerendes Idrætsforening i Odense. KIF-sejren lød på 37-26 efter en KIF-føring på 16-11 ved pausen.

KIF-træner Kristian Kristensen hæfter sig ved, at værtsholdet fra DSIO fortjener ros for et fint arrangement, hvor der var fuldt hus i de beskedne rammer i skolehallen med godt 150 tilskuere, heraf 30 medrejsende fans fra Den Gyldne Hånd.

-Studenterne hyggede sig, og der var en fin stemning om kampen. Vi får fordelt spilletiden på mange spillere, og vi sparer nogle spillere. Vi brænder lidt for mange chancer til min smag, men det er der ingen grund til at hidse sig op over. Det vigtigste var, at vi vandt og ikke fik nogle skader. Og nu begynder vi at forberede os til den vigtige kamp på onsdag hjemme i Sydbank Arena mod Fredericia, siger Kristian Kristensen.

KIF's målscorere i pokalkampen var:

Erik Toft og Oliver Norlyk, hver 6 mål, Sander Øverjordet og Frederik Bay, hver 5 mål, Peter Lund og Viktor Nevers, hver 4 mål, Robert Timmermeister, 3 mål, Andreas Elbæk, 2 mål samt Mathias Hedegaard og Jens Svane, hver 1 mål.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere