KIF jagter ny sejr mod SønderjyskE


Det er to mandskaber, som begge har vist deres berettigelse i DM-slutspillet, som søndag eftermiddag mødes i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg, hvor SønderjyskE tager imod KIF Kolding i sæsonens sidste slutspilskamp for de to klubber.
Og KIF-træner Andreas Toudahl slår fast, at selvom kampen umiddelbart ikke har så meget andet end kosmetisk betydning for de to klubber stiller hans mandskab op med det klare formål at hente en sejr.
-Kampen er jo en god øvelse for os, for i betragtning af, at ingen af de to hold umiddelbart har det store at spille for er det jo en mental kamp. Vi vil gerne vise, at vi har rykket os i denne sæson, og derfor handler det meget om at være mentalt klar, når vi skal møde en modstander, som har en meget stærk hjemmebane, hvor de i denne sæson har hentet store sejre mod flere af topholdene, siger Andreas Toudahl.
Han hæfter sig dog ved, at KIF’erne i denne sæson har haft gode erfaringer fra møderne med SønderjyskE.
-I de tre hidtidige kampe vi har spillet mod dem har vi været bedst i fem af de seks halvlege. Den trend vil vi meget gerne fastholde, siger Toudahl, som til søndagens kamp har et ekstra kort at spille ud med, da Chris Jørgensen efter udstået karantæne er tilbage som playmaker for KIF.
Kampen søndag eftermiddag er ikke sæsonens sidste vigtige kamp for KIF. Onsdag i næste uge – den 19. maj – skal KIF’erne således spille en meget vigtig pokalkamp på udebane mod 1. divisionsholdet TM Tønder.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere