KIF har fuld fokus på SønderjyskE


Af Ole Maass
 
For KIF Koldings mandlige ligahold ser det mere end almindelig svært ud i forhold til muligheden for at kvalificere sig til en DM-semifinale. Det er kun ude i den yderste teori, at det kan lade sig gøre, men KIF-træner Andreas Toudahl slår fast, at det ikke får hverken ham eller spillerne til at ændre fokus.
 
-I denne sæson har vi været gode til at fokusere på den næste opgave, og for os er det kampen onsdag aften mod SønderjyskE. I grundspillet leverede vi halvanden god kamp mod SønderjyskE. Det gav en sejr og et nederlag, og for os handler det om i videst muligt omfang at få kampen onsdag aften spillet på vores præmisser. Lykkes det for os kan vi skabe et godt resultat, mener Andreas Toudahl.
 
-For at lykkes mod SønderjyskE skal vi kunne modstå den fysik og det tryk de kommer med. Det er et hold med rigtig mange profiler og spillere med forskellige kompetencer. Eksempelvis har de tre stærke venstre backs: Kristian Stranden, Noah Gaudin og Oliver Eggert. Det er spillere, som mestrer mange forskellige ting, og som regel er der altid en af dem, som shiner. Deres spilmotor er Thomas Mogensen, og senest så vi i deres sejr over BSH, at svenske Marcus Dahlin her spillede en stor kamp, mens han modsat ikke var særligt fremtrædende, da SønderjyskE i weekenden tabte til GOG. Men det er altså ikke bare en enkelt eller to profiler vi kan nøjes med at holde øje med, lyder det fra KIF-træneren.
 
-Hvis vi gør vores forarbejde godt, og hvis vi rammer vores niveau i forsvaret kan vi sikre, at vi skaber de betingelser for vore målmænd, som gør at vi måske kan trække det længste strå. Det vil vi arbejde hårdt på, lyder det fra Andreas Toudahl forud for kampen onsdag klokken 18.30 i Sydbank Arena i Kolding.
 
Endnu en kamp uden tilskuere, men så er det da i det mindste godt, at TV2 Sport er på pletten med transmission direkte fra Kolding klokken 18.00. Kampen mellem KIF Kolding og SønderjyskE fløjtes i gang klokken 18.30.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere