KIF går fokuseret til kamp mod oprykker


Foto: BlumePress

Af Ole Maass

Når KIF Kolding på lørdag eftermiddag stiller op til kamp i Herning mod nyoprykkede HC Midtjylland kan KIF'erne ikke undgå at have favoritværdigheden på skuldrene – alene ud fra et kig på stillingen i HTH-ligaen. KIF ligger som bekendt lunt i svinget med 12 point for de første ni kampe, mens hjemmeholdet endnu har sit første point til gode efter lige så mange kampe.

-Men det ændrer ikke på, at vi går fokuseret til opgaven, og vi har respekt for modstanderen. HC Midtjylland har et hold med en række spillere, som har erfaring fra ligaen, og de har spillet flere kampe, hvor de har været helt tæt på point. Så har de også spillet flere kampe, hvor de har været godt med langt hen ad vejen, men så er knækket til sidst, konstaterer KIF-træner Kristian Kristensen.

Et kig på HC Midtjyllands resultater fortæller blandt andet, at de tabte i sidste sekund på udebane imod Sønderjyske – 28-29, og de har også lidt små nederlag mod både Fredericia og GOG, så KIF'erne kan roligt regne med at komme på hårdt arbejde i Herning.

-Der kommer jo et tidspunkt, hvor de får hul på bylden og får den første sejr. Det skal så ikke være mod os. Vi har fokus på os selv, og i forhold til den seneste kamp mod GOG kunne vi konstatere, at vi leverer en fornuftig indsats i forsvaret. I angrebet svingede vi lidt for meget i præstationerne, og det er vores fokus at forbedre det, lyder det fra KIF-træneren.

Hos lørdagens modstander er der en række spillere, som har spillet mange ligakampe. Det gælder målmand René Villadsen, venstre fløj Kasper Kvist samt højre back Jonas Langerhuus, men Midtjylland har også stærke profiler i bagspillerne Bjarke Nybo, Mathias Nikolajsen samt brødrene Mikkel og Rasmus Madsen. Så alt i alt er det altså et ganske stærkt hold KIF'erne skal op imod lørdag eftermiddag.

Kampen mellem HC Midtjylland og KIF Kolding fløjtes i gang lørdag klokken 14.00 i Klink & Jensen Arena i Herning, og som sædvanlig vil KIF Koldings fanklub, Den Gyldne Hånd være talstærkt og hørbart repræsenteret på lægterne i hallen, hvor de vil bakke KIF-drengene op.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere