Intenst lokalopgør i vente i Fredericia


Foto: BlumePress

Af Ole Maass

Der er al mulig grund til at forvente fight og masser af intensitet, når KIF Koldings mandlige ligahold lørdag klokken 14.30 i thansen Arena i Fredericia stiller op til lokalopgøret i Trekantområdet mod Fredericia HK.

-Vi forventer en fysisk kamp, og vi forventer at møde et Fredericia-mandskab, som dækker med et offensivt forsvar i forskellige varianter. Det giver en intens kamp, men betyder også, at det sjældent bliver kønt. Men det bliver vores opgave at løse de udfordringer, lyder det fra KIF-træner Kristian Kristensen.

-Fredericia er et hold, som spiller frisk til, så jeg forventer en tempofyldte kamp med mange mål. Og så forventer jeg, at der bliver knald på i hallen. Det glæder vi os til, siger KIF-træneren.

KIF kommer som bekendt til Fredericia med en frisk sejr over Sønderjyske i bagagen, mens hjemmeholdet, Fredericia HK samme aften tabte knebent på udebane til Ribe-Esbjerg.

Foruden kendte profiler som Kristian Stoklund og Nicolai Nørager har Fredericia til denne sæson fået tilført kvalitet i målet med Thorsten Fries, som også har en fortid i KIF. Og i bagkæden har hjemmeholdet fået tilført masser af skudkraft i form af cubanske Reinier Taboada samt franske James Junior Scott, mens Fredericia til gengæld må undvære en anden af holdets profiler i bagkæden, Anders Kragh Martinussen, som lige nu er skadet.

KIF Kolding er det hold i ligaen, der hidtil i sæsonens første 11 kampe har lukket færrest mål ind, og senest viste KIF'erne høj klasse i forsvarsspillet, da Sønderjyske onsdag aften blev besejret med 31-25. I samme kamp viste KIF'erne masser af drive og kvalitet i angrebsspillet, og kan KIF-spillerne finde de samme takter frem lørdag eftermiddag i Fredericia er betingelserne for et godt resultat absolut tilstede. Og så kan KIF-drengene også forvente solid opbakning fra ganske mange KIF-fans, som forventes at tage turen til nabobyen.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere