Godt forsvar og få fejl er recepten for KIF Kolding


Af Ole Maass

Når KIF Koldings mandlige ligahold lørdag klokken 15.00 i Gudme skal op imod de danske mestre fra GOG kender KIF-træner Kristian Kristensen godt recepten på et fornuftigt resultat.

-Det er godt forsvarsspil, hvor vi skal op til skytter som Emil Madsen og Aron Mensing. Og så skal vi lave meget få fejl, da GOG er eksperter i at straffe modstandernes fejl i deres skarpe kontrafase, konstaterer Kristensen.

Han og spillerne har haft kort tid til at fordøje det skuffende 35-36 nederlag onsdag aften imod TMS Ringsted.

-I den kamp fik vi ikke løst deres 7 mod 6-spil. Vi stod skidt i forsvaret, og vi fik som følge heraf alt for få redninger. Det var selvfølgelig en skuffelse for os, men samtidig må vi også erkende, at TMS rent faktisk spillede en rigtig god kamp imod os. Men vi ser også tingene i et lidt større billede, og det er at vi i løbet af de seneste fem uger har hentet otte point i seks kampe. Så helt skidt har det altså ikke været. Derfor tror vi da også på, at vi er i stand til at udfordre GOG lørdag eftermiddag. Men vi ved også, at vi skal spille en kamp med meget få fejl, hvis vi skal have noget med hjem fra Sydfyn. GOG er et Champions League-hold, og selvom de også har haft deres udfordringer i denne sæson viste de jo blandt andet onsdag aften, da vi vandt 40-28 over TTH, at de er et uhyre stærkt mandskab, konstaterer Kristian Kristensen.

KIF-drengene kommer ikke til at føle sig alene i det sydfynske. KIF's fanklub, Den Gyldne Hånd, sender en busfuld fans til Gudme, hvor de vil bakke KIF-drengene op igennem alle 60 minutter. I disse tider, hvor VM i kvindehåndbold fylder tv-skærmene er der ikke nogen tv-transmission fra kampen mellem GOG og KIF Kolding. Man kan følge live-opdateringerne på app'en tophåndbold.dk.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere