Frivillig i KIF Kolding: Rudi Pedersen


Frivillig i KIF Kolding: Rudi Pedersen

Af Ole Maass

I KIF Kolding er vi så heldige at have en stor stab af meget engagerede frivillige, som giver adskillige hjælpende hænder med ved både ligakampe, ved moderklubbens arrangementer og når der ellers er brug for det. I en lille serie af artikler vil vi her sætte fokus på disse frivillige, som yder et uvurderligt bidrag til KIF Kolding.

Den anden i rækken er Rudi Pedersen, som er 40 år. Rudi arbejder til daglig som servicechef i sikringsfirmaet Asico, som er specialister i alarmer og videoovervågning. Rudi har været frivillig i KIF Kolding de seneste fem år. Han har desuden to døtre, som spiller på henholdsvis U8- og U13-pigeholdene i KIF.

Hvad er dine arbejdsopgaver som frivillig i KIF Kolding?

 

-Det er at hjælpe med at stille baren op til ligaholdets kampe, stå i baren og være med til at pille den ned og rydde op efter kampene.

Hvad giver det dig at være frivillig i en klub som KIF Kolding?

-Det er hyggeligt. Der er et godt sammenhold blandt os frivillige. Jeg hjælper klubben og samtidig hepper jeg også på holdet, når de spiller kampene. Jeg nøjes ikke med at være frivillig til ligaholdets kampe. Jeg hjælper også til på mine to døtres hold i KIF.

Nævn den fedeste oplevelse eller kamp du har haft med KIF Kolding?

-Den første jeg vil nævne er den afgørende kamp mod Tønder i maj 2019, hvor vi sikrede eksistensen i ligaen. Det var fantastisk, og stemningen var lige som vi havde vundet et dansk mesterskab. Det var helt vildt. Den næste jeg vil nævne er tilbage i min barndom, da jeg var 12 år gammel. Det var i foråret 1993, hvor KIF spillede DM-finale mod GOG inde i KIF-Centret. Jeg var i hallen, da KIF udlignede i de sidste sekunder og dermed blev dansk mester igen. Der var fuldt hus og knald på, og det var en kæmpe oplevelse for en stor knægt som mig, fortæller Rudi Pedersen om situationen, hvor Otto Mertz knaldede kuglen i mål på et tremeterkast i de døende sekunder af KIF's DM-finale nummer fem.

Hvilke to KIF-spillere vil du fremhæve som dine største idoler eller forbilleder?

 

-Jeg vil nævne Boris Schnuchel som den, der overstråler alle andre. Udover, at han var en fantastisk fløjspiller med en helt enorm speed var han også KIF-spiller af hjertet. Han var min favorit, da han spillede. Og så kommer man selvfølgelig heller ikke uden om Bo Spellerberg, som havde en helt forrygende evne til at tage sagen i egen hånd og afgøre mange kampe for KIF.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere