Fremtidens KIF lancerer KIF-Auktionen


Fra mandag d. 26. april kan du helt unikt byde på ting fra vores samarbejdspartnere samt en masse unikke KIF-ting. Vi afholder auktionen indtil d. 9. maj. – Dog vil flere af tingene udløbe før de 14 dage.
Vi har i samarbejde med samarbejdspartnerne indsamlet for over 200.000,- og det vil vi bare sige KÆMPE tak for. Men vi er ikke i mål endnu. Nu skal i til at byde på vores ting, så vi sammen kan få KIF Kolding tilbage til toppen af dansk håndbold.
Vi har lavet et eksklusivt samarbejde med Lauritz.comAuktionsgaver 2021, som gør at vi ikke har nogle udgifter ved at afholde KIF-Auktionen. Mange tak til Mette og Lauritz.com for at give os muligheden for dette!
Der vil i løbet af de 2 uger være legendetrøjer, hotel/resort ophold, mulighed for træning med ligatruppen, Padeltennis, ”Legendegolf” med Toudahl & Søndergaard og mange andre unikke præmier.
Så gå ind og tjek auktionen ud på mandag – vi linker til Lauritz.com hvor i kan gå ind og byde. Herunder kan i se nogle af de ting der er med i KIF-Auktionen.
Alle der ender med højeste bud på en præmie, er med i konkurrencen omkring 2 sæsonkort til sæsonen 2021-2022.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere