Farvel til fire spillere efter sæsonen


Af Morten Ravn

Det ligger nu fast, at vi efter sæsonen tager afsked med 4 spillere. Til sæsonens sidste hjemmekamp siger vi også pænt farvel til Peter Lund, Andreas Elbæk og Rasmus Thomsen. Derudover ønskes vores tyske lejespiller Robert Timmermeister retur af Rhein-Neckar Löwen.

Når vi onsdag den 17. april møder Nordsjælland Håndbold i Sydbank Arena til sæsonens sidste hjemmekamp, ligger det nu fast, at de 4 ovenstående spillere vil spille deres sidste hjemmekamp i Sydbank Arena for KIF Kolding i denne omgang.

”Det er en præmis, der ofte sker udskiftninger”
”Vi i KIF Kolding ønsker alle spiller, der skal på nye udfordringer, alt det bedste i fremtiden. Der skal samtidigt lyde en stor tak for jeres indsats og commitment i hverdagen for klubben. Det er en præmis, der ofte sker udskiftninger på et hold, men som altid “Når der lukkes en dør - åbnes der nye”.
Tak for kampen og jeres bidrag hver og en.” Udtaler sportschef Lars Christiansen.

Udover de 4 spillere siger vi også pænt farvel til de spillere og vores assistenttræner, som vi allerede har offentliggjort stopper i KIF Kolding efter denne sæson.

Mød op i Sydbank Arena onsdag d. 17. april kl. 19:30 og vær med til at give de spillere, der forlader klubben den afsked, som de fortjener.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere