Et uhyre vigtigt brag onsdag aften i Kolding


Af Ole Maass

KIF Koldings mandlige ligahold har i årenes løb spillet masser af store og vigtige håndboldkampe. Kampen onsdag aften klokken 20.30 i Sydbank Arena i Kolding hører til i kategorien af endog meget vigtige kampe. Og det så uanset om man har sympati for KIF Kolding eller for aftenens modstander fra Skive fH.

Et kig på stillingen i mændenes liga – med fire grundspilskampe tilbage – fortæller alt om, at taberen af aftenens kamp vil være ilde stedt i forhold til overlevelse i ligaen.

KIF-træner Kristian Kristensen og hans spillere kender præmisserne for aftenens kamp, og Kristian Kristensen ved, at KIF'erne kommer på en hård opgave mod et Skive-hold, som fighter for sagen og som i denne sæson har voldt adskillige mandskaber i ligaen stort besvær.

-Vi skal finde de bedste takter frem og defensivt skal vi have sat en prop i deres spil, som er kendetegnet af, at det er et hold, som vil frem over stepperne, med masser af fart over feltet. Vi skal også være forberedt på deres skiftende forsvarsformationer. Det ene øjeblik spiller de 6-0 forsvar, det næste er det et offensivt 3-3 forsvar de disker op med. De vil gøre hvad de kan for at slå modstanderens angrebsspil i stykker, og det kan godt give en kamp, som ikke bliver særlig køn, konstaterer Kristian Kristensen.

Skive har et godt kollektiv. Blandt profilerne er højre back Mads Peter-Lønborg, som også er Skives topscorer, men også spillere som playmaker Magnus Haubro Jensen, stregspiller Andreas Søgaard Rasmussen, forsvarsgeneralen Søren Tau og målmand Magnus Brandbyge hører til blandt gæsternes store profiler.

Hos KIF er der et gensyn med én af holdets profiler, norske Thomas Boilesen på pladsen som venstre back. Boilesen fik i sidste uges pokasejr i Aarhus come back efter en længere skadesperiode.

-Det siger sig selv, at han lige nu ikke er i topform, men Boile er en vigtig spiller for os, og han kan komme ind og få nogle minutter og aflaste Jens Svane og i det hele taget være med til at styrke bredden hos os, konstaterer Kristian Kristensen.

Han håber på, at KIF-drengene får massiv opbakning gennem alle 60 minutter.

-Vi håber på at være på den gode side af 3000 tilskuere i hallen. Det kan give os det rygstød vi har brug for i en så vigtig kamp, lyder det fra KIF-træneren.

Vil du også være med til kampen og være med til det, der gerne skal blive en håndboldfest onsdag aften. Så gå ind og sikre dig en gratis billet til denne vitale kamp for KIF Kolding.

Foto: Photo-Andersen

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere