Et tæt lokalopgør er i vente i Esbjerg


Foto: Photo-Andersen

Af Ole Maass

Det bliver tæt, og det bliver heftigt. Sådan lyder forudsigelsen fra KIF-træner Kristian Kristensen, når han skal komme med en profeti om lokal- og slutspilsopgøret mellem Ribe-Esbjerg og KIF søndag aften – klokken 18.15 – i Blue Water Dokken i Esbjerg.

-Det er en kamp, hvor vinderen holder liv i drømmen om at komme i DM-semifinalen, mens løbet er kørt for det tabende hold. Jeg forventer en meget lige og tæt kamp mellem to jævnbyrdige hold. Ribe-Esbjerg er steppet op i de senere kampe, blandt andet med deres uafgjorte kamp mod Aalborg, og det har de blandt andet gjort i kraft af, at de er begyndt at spille mere syv mod seks. Og det har de gjort godt, konstaterer Kristian Kristensen.

Han er fortrøstningsfuld med hensyn til sit eget mandskabs niveau lige nu. Efter de to første slutspilskampe, hvor KIF'erne ærgrede sig over ikke at få begge point mod Skjern og efter den seneste kamp i Aalborg, hvor KIF'erne ikke helt kunne holde kadencen efter at have spillet en lige og jævnbyrdig 1. halvleg med nordjyderne.

Hos Ribe-Esbjerg noterer han sig, at veteranen Marcus Mørk har fået meget spilletid og gjort det godt i de senere kampe. Det samme har den islandske landsholdsspiller Elvar Asgeirsson, som også har spillet på højt niveau, og så har stregspiller Andreas Søgaard, playmaker Magnus Haubro og fløjspiller Mathias Jørgensen også gennem hele sæsonen spillet stærkt på et Ribe-Esbjerg hold med en god bredde.

KIF-drengene kan i søndagens kamp i det vestjyske se frem til at få god opbakning fra fanklubben Den Gyldne Hånd, som sender op imod 100 medlemmer til Esbjerg for at bakke KIF Kolding op i kampen, som kun kan ses på TV af de, der har betalt for at se TV2 Play.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere