En vigtig søndagskamp i vente for KIF


Af Ole Maass

Kampen om pladserne i DM-slutspillet spidser til, og for KIF Koldings mandlige ligahold venter der en uhyre vigtig kamp, når KIF-drengene søndag klokken 15.00 tager imod HC Midtjylland.

På trods af den kendsgerning, at HC Midtjylland i næste sæson skal spille i 1. division efter, at holdet senest tabte med 27-28 hjemme til Ribe-Esbjerg udtrykker KIF-træner Kristian Kristensen stor respekt for søndagens modstander.

-Jeg var selv tilstede i hallen og så kampen, og det var helt misvisende, at Midtjylland ikke vandt den kamp. Midtjylland har i kampene efter VM-pausen vist, at holdet har liganiveau, men de har lige manglet det sidste, når kampene skulle lukkes. Derfor er vi forberedt på, at der venter os en hård kamp, siger Kristian Kristensen.

HC Midtjyllands resultater i de seneste kampe er blandt andet uafgjort 27-27 på udebane mod TTH Holstebro, et fire måls nederlag mod Aalborg, 27-29 mod Fredericia, et 25-26 nederlag mod Mors-Thy, og så fik Midtjylland holdets hidtil eneste sejr, da de i den sidste kamp før VM-pausen lammetævede SønderjyskE med de voldsomme cifre 35-23.

-Vi er i en situation, hvor vi ikke undervurderer nogen som helst, og efter tre nederlag mod tre af topholdene skal vi nu selv have vendt pilen opad i vores spil. Vi har trænet godt, og hos drengene er der en god tro på, at vi nu skal til at vinde nogle kampe, konstaterer Kristian Kristensen.

Torsdag kunne man fra KIF-lejren melde den meget triste nyhed ud, at holdets stærke norske spilstyrer, Sander Øverjordet desværre er ude resten af sæsonen efter et træthedsbrud i foden.

-Det siger selv, at det er en svækkelse for os, men vi har flere andre spillere, som kan gå ind og udfylde rollen som playmaker. Så nu må vi fokusere på de spillere vi har til rådighed, og her er vi såmænd ganske fortrøstningsfulde, understreger KIF-træneren.

Der er rigtig mange gode grunde til at komme tidligt i Sydbank Arena på søndag. Foruden ligakampen mellem KIF og HC Midtjylland sker der en masse. Der er et stort spinningevent, som skal skaffe penge til både KIF Kolding, moderklubben og Børnecancerfonden.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere