En solid udfordring venter KIF i Silkeborg


Af Ole Maass

KIF Koldings mandlige ligahold tager onsdag aften til Silkeborg med en god tro på, at holdet kan skabe den overraskelse det vil være at hente point hos sidste sæsons DM-bronzevindere fra Bjerringbro-Silkeborg.

KIF og BSH har én gang tidligere i denne sæson mødt hinanden. Det var da de to mandskaber i slutningen af august indledte sæsonen med en pokal-ottendedelsfinale, og ved den lejlighed trak BSH det længste strå, da midtjyderne i Kolding besejrede KIF med 25-24.

Men siden den kamp er begge mandskaber blevet stærkere, mener KIF-træner Kristian Kristensen.

-Der er løbet en del vand i åen siden den pokalkamp. Vi har selv forbedret vore præstationer i begge ender af banen, og vi er blevet klart bedre i omstillingsspillet siden pokalkampen. Men det siger sig selv, at det også er tilfældet for BSH. For begge mandskaber sidder relationerne mellem spillerne bedre i skabet. Det sker automatisk jo flere kampe man spiller sammen, konstaterer Kristian Kristensen.

Han er klar over, at hans hold onsdag aften kommer ud for et øget pres i kraft af udebanen i Silkeborg.

-Men i denne sæson har vi indtil nu været lige så gode på udebane som hjemme, så her er jeg fortrøstningsfuld. Vi er klar over, at vi kommer til at stå over for et hold med en stor fysik, men det er vi parate til at matche, lyder det fra KIF-træneren.

I landskampspausen de seneste 10-12 dage har Kristian Kristensen måttet se bort fra Sander Øverjordet, Thomas Boilesen og Vetle Rønningen, som har været optaget af landsholdsopgaver for henholdsvis det norske A- og rekrutlandshold, ligesom Viktor Nevers har været afsted med det danske U21-landshold.

-Vi har brugt tiden på fysisk træning, og så har spillerne også fået lidt luft, fordi vi kan se frem til et meget travlt program i november og december. Det betyder, at vi har haft kort tid til forberedelse af BSH-kampen, men BSH har de samme vilkår som os, fordi de også har haft spillere afsted på landsholdsopgaver, siger Kristian Kristensen.

KIF-spillerne kommer i øvrigt ikke til at være alene i Silkeborg onsdag aften, da KIF's fanklub, Den Gyldne Hånd endnu engang sender en busfuld fans med for at bakke drengene op. Har du TV2 Play vil du kunne se kampen via livestream. Kampen mellem BSH og KIF fløjtes i gang klokken 20.30 onsdag aften.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere