En ny stor kamp er i vente i Aalborg


Af Ole Maass

De store opgaver kommer i disse uger i en lind strøm for KIF Koldings mandlige håndboldligahold, og en sådan venter også forude mandag aften, hvor KIF'erne med kampstart klokken 19.00 i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg skal op imod grundspilsvinderne fra Aalborg Håndbold.

Det er som bekendt kun en halv snes dage siden de to mandskaber senest mødte hinanden i grundspillets sidste kamp, og her vandt Aalborg med 24-22 efter en kamp, hvor KIF'erne fulgte nordjyderne helt til dørs. Det skete efter en flot forsvarskamp af KIF, som med en stærk Tim Winkler mellem stængerne holdt de nordjyske mandskab nede på 24 mål. Siden den kamp har Aalborg fået den islandske stjernespiller Aron Palmarsson tilbage på holdkortet, og det siger sig selv at det føjer yderligere facetter til det nordjyske angrebsspil. Palmarsson var tilbage med fem mål, da Aalborg fredag aften indledte grundspillet med overraskende at sætte et point til i den uafgjorte 33-33 kamp mod Ribe-Esbjerg – efter en kamp, som fik en helt surrealistisk afslutning, da hjemmeholdet gik fra stillingen 27-33 til 33-33 i løbet af kampens sidste 3 1/2 minut.

-For os ændrer det resultat ikke rigtig noget. Vi ved, at hvis vi skal have nogle muligheder mandag aften i Aalborg skal vi igen vise forsvarsspil på højeste niveau, som vi også gjorde senest i vores kamp mod Skjern. Så skal vi have redningerne, og så skal vi være mere kyniske i vort angrebsspil. Vi har i de seneste to kampe vist, at vi kan være med mod de bedste hold. Det har vi generelt vist i løbet af hele grundspillet, og det gør da også, at vi tager til Aalborg med en god fornemmelse. Samtidig er vi ydmyge. Vi ved godt, at sol, måne og stjerner skal gå vores vej, og vi skal spille i en heftig kulisse. Men vi har en god tro på os selv, lyder det fra KIF-træner Kristian Kristensen.

KIF-drengene får opbakning fra et halvt hundrede KIF-fans fra fanklubben Den Gyldne Hånd, som tager den lange vej til Nordjylland for at bakke KIF-drengene op. Er du ikke med i fanbussen kan du se kampen mellem Aalborg Håndbold og KIF live på TV2 Sport med opstart fra klokken 18.30.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere