En lørdag i frivillighedens tegn


Til vores hjemmekamp mod TTH Holstebro på lørdag kl. 15:30 i Sydbank Arena, har vi valgt at hylde de frivillige, da vi om nogen ved hvor stor en betydning frivilligheden har.

Derfor har vi i samarbejde med Frivillig Kolding og ForEn Kolding valgt at gå sammen om at hylde de frivillige i Kolding kommune.

Herunder fortæller daglig leder af  Frivillig Kolding, Anni Muhs, om Frivillig Koldings visioner og hvad de beskæftiger sig med i hverdagen.

"Vi bor på Banegårdspladsen 2,2. sal, huset har tilknyttet ca. 60 frivillige. Husværter - samtalepartnere- gruppeledere - bisidder - motions-/besøgsvenner – mentorer. Vi er drevet af midler fra Kolding Kommune, Socialstyrelsen og fondssøgning."

Vi har til formål t styrke, synliggøre og udvikle det frivillige sociale arbejde i Kolding Kommune at yde medmenneskelig støtte til personer, som står i en vanskelig livssituation. Støtten ydes ved én-til-én-samtaler, selvhjælpsgrupper, fællesskaber samt brobygning til tilbud der udbydes af andre lokale foreninger at fungere som støtte for borgere, grupper og de ca. 40 sociale foreninger der kommer i vores hus, som udfører en frivillig social indsats.

Vi arrangerer løbende kurser og arrangementer for vores egne frivillige, for og i samarbejde med andre foreninger. Har jeres forening en udfordring eller et emne, I ønsker at blive klogere på, som også kan være relevant for andre foreninger, så del det endelig med os.

Vi er dybt taknemlige og ydmyge for den kæmpe frivillige indsats vores skønne frivillige yder i hverdagen, hvilket vi vil hylde i forbindelse med kampen på lørdag" udtaler Anni Muhs.

Vi er hos KIF Kolding,  superbegejstret over et fantastisk samarbejde med Frivillig Kolding. Sammen har vi formået at skabe mere fokus på frivilligheden i Kolding Kommune, vi sætter også stor pris på det utrolige arbejde, Frivillig Kolding udfører for at forbinde frivillige med meningsfulde opgaver og skabe en stærkere sammenhængskraft i vores lokalsamfund.

Hvis du ikke allerede har sikret dig en billet til lørdagens hyldest kan du gøre det via linket herunder:
https://billet.kif.dk/kampe/kif-tth-030224

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere