Den første af fire vigtige kampe for KIF Kolding


Af Ole Maass

KIF Kolding tager mandag, 2. påskedag, klokken 16.00 i Sydbank Arena hul på kvalifikationsspillet til Herreligaen, og dermed den første af fire vigtige kampe inden for de kommende 17-18 dage.

SønderjyskE Herrehåndbold kommer på besøg i Sydbank Arena, og her er der grund til at forvente en langt mere jævnbyrdig kamp end sidste gang de to hold mødtes – den 9. december sidste år, hvor KIF vandt sæsonens største sejr, 24-37 over SønderjyskE.

-Det resultat kan vi ikke bruge til alverden i dag. Dengang stillede SønderjyskE op uden to af deres vigtigste spillere, Andreas Lang og August Wiger. I den kamp var vi dygtige til at spille uden om deres stærke midterforsvar med Morten Bjørnshauge og Jacob Bagersted, og dem skal vi også gerne undgå at skulle ind og slås med. Og så havde vi også rimeligt styr på deres nøglespiller Nicolai Jørgensen. Det er også ét af de fokusområder vi har til denne kamp, konstaterer KIF-træner Kristian Kristensen.

KIF-drengene har siden sidste weekends uafgjorte kamp mod Skjern spillet sig videre i pokalturneringen med en sikker sejr i Nyborg, og så er der ellers blevet trænet godt, fortæller Kristian Kristensen.

-Vi glæder os til at komme i gang mod SønderjyskE. Vi slap af med det spøgelse, som handlede om den direkte nedrykning, og derfor har der været godt humør og fuldt fokus til træningen. Oliver Norlyk har trænet med igen, så vi føler os godt rustede til disse kampe. Og kan vi så igen få vort hjemmepublikum med, som vi senest fik det mod Skjern – ja, så er vi godt hjulpet, siger Kristian Kristensen.

Vi håber og tror på, at der kommer mange tilskuere i hallen til dette brag. Kom i god tid inden kampstart, og giv den så ellers fuld gas i alle 60 minutter, så KIF-drengene kan komme godt fra start i dette kvalifikationsspil til næste sæsons Herreliga.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere