Anders Eggert til KIF Kolding


Pressemeddelelse KIF Håndbold Elite A/S

 

Anders Eggert bliver ny assistenttræner for KIF Kolding

 

Fra 1. juli forstærker Anders Eggert vores sportslige set-up og tiltræder som assistenttræner.

 

”Det har været en længere rekrutteringsproces som vi gav os god tid til. Derfor er vi glade for at Eggert bliver en del af vores sportslige set-up til den kommende sæson”.  Udtaler KIF Kolding direktør Christian Hjermind.

 

Cheftræner Kristian Kristensen udtaler:

Jeg er meget glad for at få Eggert med i staben omkring holdet. Han vil bibringe uvurderlige kompetencer på og udenfor banen, hvilket kommer spillerne til gode. Det er utrolig positivt for alle omkring klubben og jeg ser frem til samarbejdet”, slutter Kristensen.

 

Selv udtaler Eggert:

”Jeg er glad for at indgå i samarbejdet med KIF Kolding. Det har været specielt at skulle sætte sin underskrift på en kontrakt igen. Men det er en naturlig ting for mig at forfølge min ambitioner på trænerbænken og ser det projekt som klubben har gang i, som et perfekt match til mig og min karriereudvikling.

Jeg ser frem til at bidrage til udviklingen på holdet – specielt på den enkelte spillers individuelle kvaliteter og spidskompetencer. På den måde kan vi  indfri KIF Koldings mål og drømme om at spille med i toppen igen. I sidste ende handler det om at jeg vil vinde nogle kampe.”

 

På samme tid vil vi gerne takke Torben Sørensen for hans indsats omkring KIF Kolding de seneste 2 sæsoner. Torben har ydet en fantastisk indsats og trådte et skridt frem, da vi var mest presset. En stor tak og vi ønsker Torben held og lykke fremadrettet.

 

Med venlig hilsen

KIF Kolding Elite A/S

 

#vikæmperforkolding

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere