Troels Jørgensen udlejes til TM Tønder


Pressemeddelelse KIF Kolding Elite A/S.
 
Den 32-årige bagspiller Troels Jørgensen udlejes med øjeblikkelig virkning til TM Tønder for resten af indeværende sæson.
Den 32-årige bagspiller Troels Jørgensen udlejes med øjeblikkelig virkning til TM Tønder for resten af indeværende sæson.
Troels Jørgensen vendte hjem til Danmark og KIF Kolding i sommeren 2019 efter et par sæsoner i den svenske klub AIK Stockholm, og var fra start en profil for KIF. I denne sæson har der dog været mindre spilletid til den store bagspiller, hvilket er den primære årsag til han nu udlejes til TM Tønder ”Troels har igennem sæsonen ønsket mere spilletid, hvilket der er opstået en mulighed for hos TM Tønder. Vi har været i god dialog med TM Tønder, som netop har været på udkig efter en spiller som Troels. Derfor er det en god aftale for alle parter”, siger direktør Christian Hjermind. Hovedpersonen lægger ikke skjul på, at han ser frem til muligheden i TM Tønder. ”Jeg er glad for muligheden og det har kunne ladet sig gøre uden dørene er smækket, det gælder i bund og grund om at spille håndbold for mig,” lyder det fra Troels Jørgensen Troels Jørgensen har kontrakt med KIF Kolding frem til sommeren 2022.
Vi ønsker Troels held og lykke med opholdet i TM Tønder.
Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte direktør Christian Hjermind på mobil 61 78 80 81.
Med venlig hilsen KIF Kolding Elite A/S

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere