Salg af KIF-sæsonkort går godt


Af Ole Maass

Skal man dømme på interessen for at købe et sæsonkort til KIF Koldings mandlige ligahold til den sæson, som starter i slutningen af august, kan KIF-spillerne se frem til solid opbakning.

-På nuværende tidspunkt har vi solgt en del flere sæsonkort end samme tidspunkt i fjor. Og 99 procent af de, der havde sæsonkort i sidste sæson har gentegnet deres sæsonkort til den kommende sæson. Det er en meget flot opbakning til klubben, fordi vore sæsonkortholdere jo kun fik begrænset glæde af deres sæsonkort i sidste sæson som følge af corona-restriktionerne. Den opbakning er vi utrolig glade for, siger Tove Hadberg, som arbejder på KIF Koldings håndboldkontor og her står for salget af sæsonkort.

Frem til den 1. juli kunne sæsonkortholdere fra sidste sæson købe et sæsonkort på langsiden til favørprisen på 1199 kroner, og frem til den 1. august kan man stadig med stor fordel købe et sæsonkort til langsiden for 1299 kroner. Herefter stiger prisen til 1599 kroner, så der er stadig store penge at spare. Man vil kunne spare næsten 50 procent sammenlignet med at købe løssalgsbilletter til 14 ligakampe og tre eller måske flere slutspilskampe.

Man kan også købe sæsonkort i kategori B til yderpladserne og endetribunen i Sydbank Arena. Et sådan kort koster 1099 kroner. Eller sæsonkort til en ståplads til 799 kroner. Skriv til Tove Hadberg på mail: th@kif.dk, hvis du skal have reserveret dit sæsonkort til den kommende sæsons KIF-hjemmekampe.

Christian Klamer, ansvarlig for marketing og kampafvikling i KIF Kolding glæder sig også over det foreløbige salg af sæsonkort.

-I den netop overståede sæson leverede vore drenge en fremragende indsats, og til den kommende sæson får vi tilgang af en række spændende spillere. Så vi får et stærkt og konkurrencedygtigt hold. Jeg er sikker på, at der venter store oplevelser. Og vi kan mærke på stemningen omkring klubben, at rigtig mange mennesker glæder sig til at komme i Sydbank Arena igen og se håndbold i levende live, siger Christian Klamer.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere