Peter Balling er årets KIF Kolding spiller 2020/2021


Efter afstemning blandt KIF Kolding fansene er Peter Balling med 75% af stemmerne kåret til årets KIF Kolding spiller. Til at overrække prisen var Koldings borgmester og KIF fan Jørn Pedersenen.
Direktør Christian Hjermind har kun ros til KIF Koldings højre back: ”Jeg vil vurdere at sammenholdet og teamånden har været den primære årsag til vores top-8-placering, men vi kan ikke komme uden om at Peter har leveret på et meget højt niveau i mange kampe. Han har bestemt haft afgørende indflydelse på holdets sportslige succes i denne sæson. Jeg oplever en spiller, der har genvundet sit høje håndboldniveau som jeg vil kalde landsholdsklasse og jeg glæder mig til at se ham i KIF trøjen i næste sæson.”
STORT tillykke til Peter med titlen som årets KIF Kolding spiller.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere