Nye praktikanter til KIF Kolding


Vi vil gerne byde et stort velkommen til Anne-Mette Iversen og Jeanette Sundgaard, som er vores nye praktikanter hos KIF Kolding.
Anne-Mette og Jeanette skal arbejde tæt sammen med vores marketing og SoMe ansvarlige og hjælpe med den digitale kommunikation som indebærer Facebook, Instagram og LinkedIn samt optimere på flere forskellige parametre såsom hjemmeside osv.

Anne-Mette og Jeanette er 28 og 24 år gamle og er begge i gang med at læse en professionsbachelor i henholdsvis E-handel og International Handel og markedsføring på IBA Erhvervsakademi Kolding, hvor de efter praktikperioden, kun mangler at skrive deres afsluttende hovedopgave, inden de kan kalde dem færdiguddannet.

I denne anledning er vi hos KIF Kolding glade for at give dem en forsmag på erhvervslivet og være med i processen om at opbygge noget erfaring.

De kommende 3 måneder vil de derfor være i praktik hos KIF Kolding, hvor deres primære fokusområder vil være i forhold til kampafvikling, eksponering af sponsorer og digital kommunikation.

Christian Klamer som er marketing og kampansvarlig for KIF Kolding ser frem til samarbejdet med Anne-Mette og Jeanette i de kommende 3 måneder: ”Vi er meget glade for at have fået tilknyttet Anne-Mette og Jeanette de kommende 3 måneder. Helt konkret betyder det, at vi de kommende måneder vil kunne ligge yderligere på i forhold til eksponering af sponsorer samt den digitale kommunikation via sociale medier og vores hjemmeside. Desuden er det altid vigtigt at udvikle og holde vores platforme opdateret, og det ved jeg at de kan hjælpe med."

”Jeg ser frem til i min praktiktid at få en masse fede oplevelser og få noget praktisk erfaring med, hvordan en håndboldklub markedsføre sig i 2021. Hertil glæder jeg mig til at komme til at arbejde med forskellige opgaver som SoMe, video samt kamp arrangementer”, udtaler en forventningsfuld Jeanette

Anne-Mette ser også frem til opnå en masse erfaring i løbet af praktikperioden: "Jeg ser frem til at bruge mine kompetencer og kvalifikationer i praksis, samt få en masse erfaring, som jeg kan tage med videre i bagagen.”

#vikæmperforkolding

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere