Køb af kamppakker


æ
ø ” ” ø ø , ..
Vi vil gerne fejre at KIF Kolding kan spille sig i slutspillet, og derfor har vi til denne kamp lavet en kamppakke som kan købes for ,-.
Pakkerne er sammensat med hjælp fra nogle af vores sponsorer, som igen har valgt at støtte KIF Kolding, og derfor går alle pengene fra kamppakkerne ubeskåret til forbedring af fanoplevelsen i Sydbank Arena fra næste sæson.
Alle der køber en fanpakke får automatisk 1 lod i lodtrækningen om en signeret KIF spillertrøje fra Lemvig-Thyborøn kampen. Køber man 2 fanpakker, får man 3 lodder i lodtrækningen.
I forbindelse med salget af kamppakkerne er der indgået et væddemål mellem direktør Christian Hjermind og Christian Klamer fra administrationen omkring antal solgte kamppakker. Taberen bliver smidt i Kolding Fjord af Jens Svane og Alexander Morsten.
Vi håber på at kunne se jer alle i hallen snarest. Bestillingen skal ske på til Christian Klamer på ck@kif.dk, hvor du skriver antal kamppakker du vil købe. Vi bekræfter din bestilling på mail, når vi har modtaget din betaling på mobilepay nummer: 563916 (Kolding IF Håndbold)
Pakkerne kan afhentes ved Volkswagen Dieselvej 2 d. 31 marts. mellem 13.30 og 15.00, hvor spillerne vil stå for udleveringen – dette foregår i forbindelse med lanceringen af den nye Volkswagen ID.4.
. æ å – ø ø - .
: - 1 KIF Kolding halstørklæde sponsoreret af Autocentralen
- 2 pakker Earth Control nødder fra Earthcontrol
- 1 pose Anthon Berg chokolade sponsoreret af Bilka Kolding
- 1 sodavand fra Faxe Kondi
- 1 Beefeater Gin & 1 Tonic sponsoreret af The Mokka Cafe
- 1 tilgodebevis på en Hamburger eller Cheeseburger på McDonalds Kolding
- Special lavet KIF Kolding kasse lavet i samarbejde med Befree
- Et eksklusivt optaktsprogram til kampen med input fra de nye spillere samt cheftræner Andreas Toudahl
Tak til alle vores sponsorer der har gjort det muligt. #vikæmperforkolding

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere