KIF slog U21-landsholdet med 27-26


Af Ole Maass

På måltavlen stod der 27-26 til KIF Kolding, da holdet lørdag eftermiddag mødte det danske U21-landshold. Kampen, som blev spillet i Skærbækcentret var KIF'ernes første træningskamp efter vinter- og julepausen. I følge KIF-træner Kristian Kristensen blev kampen brugt til at ”banke lidt rust af” og igen komme i gang med at spille håndbold.

-I de første dage efter, at vi har startet træningen har vi først og fremmest arbejdet i styrkelokalet, så det var godt at få spillet noget håndbold. Vi fik fordelt ressourcerne på mange spillere, og vi fik mange af de unge spillere i gang. Og så var U21-landsholdet en rigtig god træningsmodstander, lyder det fra Kristian Kristensen.

KIF'erne havde fint styr på kampen, hvor U21-landsholdet var med til stillingen 8-8 i første halvleg. Ved pausen førte KIF med 13-11, og fem minutter før tid var KIF'erne i front med 27-21. Så blev der sjusket lidt rigeligt med afslutningerne til sidst og derfor endte det kun med en et måls sejr til KIF.

I KIF-målet var der tyve minutters spilletid til både Magnus Brandbyge, Tim Winkler og Rasmus Døssing, og de gjorde det godt alle tre. Blandt markspillerne var KIF naturligt nok uden de to norske VM-spillere Sander Øverjordet og Erik Toft, ligesom Jens Svane havde fået fri. Men stamspillere som Vetle Rønningen, Thomas Boilesen, Mads-Peter Lønborg, Jesper Meinby, Steven Plucnar, Benjamin Pedersen og Bjarke Christensen var med, og det samme var unge spillere som Nicolai Snogdal, Andres Elbek, Albert Thanning, Peter Lund og U19-spilleren Victor Lyngsø – og de unge spillere fik masser af spilletid og gjorde det godt. Det samme gjorde KIF's normale førstevalg på højre fløj, Victor Nevers på U21-landsholdet. Han spillede en fin kamp for landsholdet mod sine klubkammerater.

Bjarke Christensen blev topscorer for KIF med seks mål.

KIF's næste træningskamp spilles i Sydbank Arena tirsdag den 24. januar, klokken 13.00, hvor Ribe-Esbjerg HH kommer på besøg.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere