KIF skal ud i et mandagsdrama i Hillerød


Af Ole Maass

De vigtige kampe står i kø for tiden for spillerne på KIF Koldings mandlige ligahold, og mandag aften – klokken 19.00 – venter endnu én af slagsen, når KIF-drengene skal en tur til Hillerød for at møde hjemmeholdet, Nordsjælland Håndbold.

Det er et formstærkt hjemmehold, som har hentet syv point i de seneste fire kampe, som KIF'erne skal op imod, og KIF-træner Kristian Kristensen er meget bevidst om, at der venter hans spillere en særdeles svær opgave.

-Nu plejer vi jo i første omgang at have mest fokus på os selv, og hvad vi selv skal gøre godt for at komme hjem med et godt resultat. Der er ingen tvivl om, at vi skal stå stærkt i forsvaret og op i det niveau vi viste i forsvarsspillet i første halvleg i den seneste hjemmekamp mod Skive. Det skal vi så ikke kun i én men i begge halvlege, siger Kristian Kristensen.

Han er dog også meget opmærksom på de kompetancer hjemmeholdet, Nordsjælland Håndbold disker op med.

-Nordsjælland råder over et hold spillere, som er blandt de bedste i ligaen i duelspillet mand mod mand. De har nogle små hurtige, fintestærke spillere, som er enormt dygtige til at udnytte hinandens spidskompetancer og sætte holdkammeraterne i de rigtige situationer. Derfor skal vi være meget omstillingsparate. Kommer vi først hjem og stå i forsvaret er jeg rimelig fortrøstningsfuld på, at vi kan matche dem rent fysisk, men det er en dygtig modstander vi skal op imod, konstaterer Kristian Kristensen.

KIF-drengene kommer langt fra til at føle sig alene i Royal Stage Arena i Hillerød mandag aften. KIF Koldings fanklub, Den Gyldne Hånd sender således en bus med 40 KIF-fans med til Hillerød for at bakke KIF-drengene op i denne vigtige mandagskamp.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere