KIF møder formstærkt Ribe-Esbjerg mandskab


Af Ole Maass

Tre sejre i de fire seneste kampe – heraf to sejre over Aalborg og BSH. Det er de ganske positive fakta KIF Koldings modstander onsdag aften, Ribe-Esbjerg HH, stiller op med til kampen i Blue Water Dokken i Esbjerg mellem de to sydjyske rivaler.

Det er altså et ganske formstærkt vestjysk mandskab KIF Kolding skal møde, og det aftvinger da også respekt hos KIF-træner Torben Sørensen, som dog også tager til Esbjerg med et mandskab med fornyet tro på tingene efter KIF'ernes overbevisende indsats i sejren over SønderjyskE i sidste uge.

-Vi ved, at der venter os en svær opgave i Esbjerg, men kan vi få vort forsvarsspil op i noget nær det samme niveau som i sidste uge mod SønderjyskE har vi gode betingelser for et godt resultat. Mod Ribe-Esbjerg møder vi et hold, som spiller knap så fysisk som SønderjyskE, men til gengæld har de nogle meget erfarne og snu spillere, som styrer deres angrebsspil. En spiller som Jonas Larholm er svær at regne ud, og da vi sidst mødte ham for halvanden måned siden lavede han vel noget i retning af ti mål mod os, konstaterer Torben Sørensen.

I den kamp, som KIF'erne vandt med 35-28 i slutningen af oktober i Kolding havde KIF-forsvaret til gengæld godt styr på en anden af vestjydernes store profiler, Torben Petersen, mens en tredje profil i vestjydernes bagkæde, højre back Jonatan Mollerup lige var kommet tilbage fra en skade og derfor ikke spillede den store rolle i den kamp. Det har han til gengæld gjort i Ribe-Esbjergs seneste sejre, så ham skal KIF'erne givetvis holde et vågent øje med.

-Vi er godt forberedt til onsdagens kamp i Esbjerg, og vi arbejder meget med at finde det rigtige udtryk. Vi vil gerne vise, at sejren mod SønderjyskE ikke var en engangsforestilling, og det satser vi så på at vi kan omsætte på banen i kampen mod Ribe-Esbjerg, lyder det fra Torben Sørensen.

Kampen mellem Ribe-Esbjerg HH og KIF fløjtes i gang klokken 18.30, og i KIF Kolding håber vi på, at mange KIF-fans tager med til Esbjerg og bakker holdet op. Her skal man lige være opmærksom på, at Ribe-Esbjerg ikke sælger billetter ved indgangen. Dem skal man købe på forhånd, og det kan man gøre via klubbens hjemmeside www.rehh.dk. Derudover skal man vise coronapas ved indgangen.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere