KIF Kolding skriver kontrakt med Jonas Fuglsbjerg


Af Morten Ravn

KIF Kolding har skrevet en kontrakt med venstre backen Jonas Fuglsbjerg, som kommer til KIF Kolding fra 1.  divisionsklubben Grindsted, hvorfra han skifter med øjeblikkelig virkning. Kontrakten er gældende for resten af indeværende sæson.

Jonas Fuglsbjerg er 21 år gammel og har med sine 192 centimeter og 105 kilo forudsætningerne for at kunne tage steppet op i landets bedste håndboldrække. Venstrebacken scorede i den seneste sæson af 1. division, 159 mål i 24 kampe. Hvilket resulterede i en 2. plads på topscorerlisten samt en udtagelse til U-21 landsholdet.

Sportsdirektør Lars Christiansen er glad for at tilknyttet den talentfulde back:
”Jonas er en ung talentfuld spiller som besidder kvalitet i begge ender af banen, som vi kan bruge. Han kan give os en ekstra dimension i vores spil. Vi glæder os til at se ham på banen i Sydbank Arena.” udtaler sportsdirektør Lars Christiansen.

Hovedpersonen selv mener, skiftet var en mulighed, han ikke kunne sige nej til:
”Jeg fik muligheden for at skifte til Kolding. KIF Kolding er en kæmpe klub med masser af historie, så det var en mulighed, jeg ikke kunne sige ”nej” til. Jeg er så klar til at komme i gang og spille i Sydbank Arena foran de fantastiske fans” siger Jonas Fuglsbjerg.

Jonas får trøjenummer 28 i KIF Kolding.

Jonas Fuglsbjerg kan få sin debut for KIF Kolding til hjemmekampen i Sydbank Arena mod GOG, lørdag d. 23. september klokken 16:10.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere