KIF Kolding går i kamp for danske veteraner


I et tæt samarbejde med DIF Soldaterprojekt fra Danmarks Idrætsforbund og Kolding Kommune arrangerer KIF Kolding hyldestkamp for danske krigsveteraner. Det sker når, Veteran Match 2023 afvikles over hele landet i september måned. I KIF Kolding markeres det på lørdag den 9. september mod SønderjyskE.

Med afsæt i Flagdagen d. 5. september går toppen af dansk håndbold, ishockey og fodbold sammen om at sætte fokus på Danmarks soldaterveteraner.

Det sker, når Veteran Match afvikles over hele landet for at hylde, anerkende og støtte de mennesker, der har sat deres liv på spil for at kæmpe for Danmark i verdens brændpunkter.

Denne anerkendelse markeres via såkaldte hyldestkampe, hvor veteranerne hyldes og anerkendes på sportens arenaer i forbindelse med ligakampe i håndbold, fodbold og ishockey.

Vi i KIF Kolding er sammen med Kolding Kommune med i initiativet og dedikerer hjemmekampen mod SønderjyskE den 9. september til at ære danske krigsveteraner. En del af de danske veteraner er vendt hjem fra hårde missioner i krigszoner med ar på krop og sjæl, andre kom aldrig hjem, og fælles for alle udsendte er, at de har sat livet på spil for en større sag.

Disse mennesker fortjener anerkendelse for deres indsats, og det gør vi med flag, klapsalver, stadionspeak specialdesignede spillertrøjer og en række yderligere synlige tiltag i Sydbank Arena.

I forbindelse med hyldestkampen vil der desuden blive rejst penge fra salg af kampspillertrøjer med Veteran Match-logo. Salgene vil foregå via auktion, og overskuddet går direkte til foreningsaktiviteter under Danmarks Idrætsforbunds Soldaterprojekt, der arbejder for idrætstilbud til skadede veteraner ude i foreningslivet.

For mere info om Veteran Match 2023 klik ind på veteranmatch.dk.

Køb din billet til opgøret mod Sønderjyske via linket herunder:
www.billet.kif.dk/kampe

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere