Kampen om Syddanmark venter i Sydbank Arena


Af Morten Ravn

Lørdag eftermiddag klokken 16:00 venter ”kampen om Syddanmark” i Sydbank Arena, når KIF Kolding tager imod gæsterne fra SønderjyskE.

Efter en svær aften på vestkysten mod Ribe-Esbjerg i onsdags, ser truppen frem til at kunne revanchere onsdagens nederlag mod gæsterne fra SønderjyskE, som i den seneste runde lykkedes med at få et enkelt point med fra deres kamp mod GOG.

KIF Koldings anfører Jens Svane forventer en ny fysisk hård kamp, mod et stærkt sønderjysk mandskab:

”Jeg forventer en hård kamp, SønderjyskE er et fysisk mandskab, der går til stålet. Det skal vi kunne modstå og “out-smarte”. Tempoet i kampen bliver vigtig for os at få kontrol over, gør vi det, så stiger vores vinderchancer betragteligt.”

I den seneste sæson lykkedes vi at hente 3 ud af 4 mulige point mod SønderjyskE, og for at fortsætte den gode pointhøst mener anføreren, at især defensiven samt syv mod seks spillet bliver afgørende:

”Vi ska have genfundet vores effektive angrebsspil især i syv mod seks, også skal vi have vores defensiv op at stå igen, vi skal have arbejdsiver og en intensitet udover det sædvanlige, for så er vi farlige og svære at spille mod for alle hold.”

Efter en pointmæssig svær start opfordre Jens Svane KIF-fansene til at møde talstærkt op i Sydbank Arena i jagten på at kunne sikre sæsonens første to point:

”KIF-fansene er altid i absolut topklasse, men lige nu har vi måske lidt ekstra brug for dem i forhold til den situation, vi befinder os i. Vi så mod Mors i de sidste 15 minutter, hvor gode vi alle er, når vi spiller sammen. Det er vores mål at ramme det sammenspil med fansene fra første minut. Derfor vil jeg naturligvis opfordre alle på det kraftigste til at komme i Sydbank Arena lørdag - det lugter af 2 point.” slutter Jens Svane.

I et tæt samarbejde med DIF Soldaterprojekt fra Danmarks Idrætsforbund og Kolding Kommune har KIF Kolding valgt kampen på lørdag, som en hyldestkamp for danske krigsveteraner. Krigsveteranerne fortjener nemlig anerkendelse for deres indsats, og det gør vi med flag, klapsalver, stadionspeak specialdesignede spillertrøjer og en række yderligere synlige tiltag i Sydbank Arena.

Kampen mod SønderjyskE skydes som nævnt i gang klokken 16:00 i Sydbank Arena.
Hvis du ikke har mulighed for at komme i Sydbank Arena, kan kampen følges via livescore på tophåndbolds app eller vores story på KIF Koldings Instagram.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere