Gratis adgang til håndboldfest


Af Ole Maass

KIF Kolding sætter alle sejl til for, at det skal blive en håndboldfest af de store, når klubbens mandlige ligahold spiller den kommende, meget afgørende ligakamp mod Skive fH. Kampen spilles onsdag den 23. marts, kl. 20.30 i Sydbank Arena, og til kampen får publikum gratis adgang.

-Vi satser på, at vi kan få mange ekstra tilskuere i hallen denne aften. Vi håber på at kunne få 3500 KIF-fans ind i hallen, og vi satser på, at det kan give vore drenge den massive støtte, der skal til, så de kan hente de to point, siger Marketing- og Turneringsansvarlig hos KIF Kolding, Christian Klamer.

Det er med velvillig støtte fra to af KIF Koldings mangeårige trofaste samarbejdspartnere og sponsorer, Dankemi og it-konsulentfirmaet ERPgruppen det er blevet muligt at lave gratis adgang til kampen.

-Det er fantastisk med den opbakning vi mærker fra mange sider, og i dette tilfælde i særlig grad fra Dankemi og ERPgruppen. De har en kæmpe forståelse for vigtigheden af, at KIF Kolding beholder pladsen i HTH Herreligaen. Det har en enorm betydning ikke kun for klubben, men i høj grad også for byen og for alle i Kolding Kommune, at KIF Kolding er en del af landets bedste håndboldrække for mænd. Derfor er vi i klubben meget taknemmelige for opbakningen fra Dankemi og ERPgruppen, understreger Christian Klamer.

Finn Ravn, direktør for og indehaver af Dankemi, slår fast at der er flere grunde til, at hans firma med et ekstra sponsorat gør det muligt at give gratis adgang for tilskuerne til Skive-kampen.

-Vi gør det for håndboldens skyld, og vi gør det for KIF's skyld. KIF Kolding er en klub med en storslået historik, og vi vil gøre alt for, at vi også i næste sæson er i landets bedste række. Kan vi fylde hallen denne aften kan vi være med til at sikre, at publikum bliver holdets ottende mand. Det kan forhåbentlig være med til at sikre KIF sejren, siger Finn Ravn.

Freddy Beck, administrerende direktør for it-firmaet ERPgruppen er også én af KIF Koldings mangeårige samarbejdspartnere, og han håber KIF Kolding vil få maksimal opbakning til hjemmekampen mod Skive.

-I årenes løb har vi haft masser af fantastiske oplevelser med KIF. Og lige nu er vi på en meget spændende rejse med KIF. Der sker rigtig mange ting uden for banen, som tegner spændende, og derfor er det meget vigtigt, at klubben beholder pladsen i ligaen. Derfor bakker vi op på alle de måder vi kan, og så tror vi på, at spillerne på banen klarer resten, siger Freddy Beck.

Helt lavpraktisk kan man hente sine gratis billetter til ligakampen den 23. marts mod Skive fH ved at gå ind på www.billetten.dk og her hente sine billetter til de nummererede pladser i hallen. Eller man kan – hvis der er flere ledige pladser – hente disse ved billetsalget i hallen en time før kampstart klokken 20.30.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere