God første halvleg – skidt anden halvleg af KIF


Når man kun scorer to mål i løbet af de første 20 minutter af anden halvleg er det i praksis umuligt at vinde en håndboldkamp.

Det var lige præcis, hvad der skete for KIF Koldings mandlige lighold, da holdet lørdag sidst på eftermiddagen hjemme i Sydbank Arena tog imod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Gæsterne vandt kampen med 32-27 efter en pausestilling på 17-17 og efter en første halvleg, hvor KIF'erne havde været fuldt på højde med gæsterne. KIF'erne kunne endda ærgre sig over, at holdet ikke gik til pause foran med ét eller to mål, da KIF's venstre fløj, Mats Gordon Krog med 21 sekunder igen på straffekast missede chancen for at bringe KIF foran med 18-16. I stedet udlignede BSH's playmaker Ludvig Hallbäck til pausestillingen 17-17 samtidig med, at pausefløjtet lød.

Rent spillemæssigt spillede KIF'erne en fin første halvleg i angrebet, hvor kombinationerne flød godt, og hvor antallet af tekniske fejl var nede på et minimum. Forsvarsspillet lod meget tilbage at ønske – men det var nu tilfældet for begge hold i første halvleg.

Fra starten af anden halvleg skruede gæsterne op for blusset i forsvaret, og det betød at KIF'erne fik sværere for at finde de rigtige løsninger. Der skulle således gå knap seks minutter, før Thomas Boilesen scorede halvlegens første mål for KIF – og det var en reducering til 18-20. Et par minutter senere scorede Andreas Væver også KIF's mål nummer 19 – med en reducering til 19-21, men herefter fulgte godt 11 minutters scoringspause fra KIF'ernes side – samtidig med, at BSH stille og roligt udbyggede føringen, så holdet med godt 12 minutter tilbage af kampen bragte sig foran med 19-25.

I den periode brændte KIFérne også et par straffekast, og det er i det hele taget en disciplin, hvor KIFérne lige nu ikke er ret skarpe. Andreas Væver og Mats Gordon Krog brændte således hver to straffekast. Efterfølgende blev Chris Jørgensen sat til at skyde fra syv meter pletten. Han scorede på det første, brændte det andet, men scorede så på returbolden.

KIF'erne formåede at skabe en flig af spænding, da holdet reducerede fra 21-26 til 23-26 med godt syv minutter igen. Men så fulgte en fejlaflevering og en lidt for løs afslutning, og igen trak BSH fra, og den sidste rest af spænding forduftede til stor ærgrelse for de godt 1800 tilskuere i Sydbank Arena.

Samtidig må man også give gæsterne kredit. I spillere som William Bogojevic, Jacob Lassen og Alexander Lynggaard havde BSH tre meget sikre afsluttere, som KIF-forsvaret havde uhyre svært ved at dæmme op for. Det betød så også, at KIF's to målmænd, Tim Winkler og Agust Eli Björgvinsson havde svære betingelser i målet, selvom Agust Eli Björgvinsson sådan set endte med en rimelig fornuftig redningsprocent og også blev kåret som KIF's Man of the Match.

KIF'erne skal ikke hænge med mulerne ret længe, for allerede på torsdag den 14. oktober, klokken 19 venter en ny stor udfording, når KIF'erne skal til Holstebro og her møde TTH Holstebro.

Matchfakta:

KIF Kolding:

Alexander Morsten, 5, Chris Jørgensen, 4, Emil Jessen, Vetle Rønningen, Peter Balling, Mats Gordon Krog, Andreas Væver, Benjamin Pedersen og Thomas Boilesen, hver 2 mål, Jens Svane Peschardt, Peter Lund, Daniel Guldsmed og Jesper Meinby Pedersen, hver 1 mål.

BSH:

William Bogojevic og Jacob Lassen, begge 7, Alexander Lynggaard, 6, Ludvig Hallbäck, 3, Jeppe Gade Nielsen og Mads Kjeldgaard Andersen, hver 2 mål, Aksel Horgen, Patrick Boldsen, Henrik Tilsted, Sasser Sohn og Mikkel Møller Løvkvist, hver 1 mål.

Redninger:

KIF:

Agust Eli Björgvinsson: 10/31 (32,26 procent), Tim Winkler: 1/8 (12,50 procent)

BSH:

Mikkel Møller Løvkvist: 14,37 (37,84 procent), Victor Bune: 0/2.

Udvisninger:

KIF: 5, BSH: 3

1821 tilskuere i Sydbank Arena

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere