Frivillig i KIF Kolding: Anne Mette Jordhøj


Af Ole Maass

I KIF Kolding er vi så heldige at have en stor stab af meget engagerede frivillige, som giver adskillige hjælpende hænder med ved både ligakampe, ved moderklubbens arrangementer og når der ellers er brug for det. I en lille serie af artikler vil vi her sætte fokus på disse frivillige, som yder et uvurderligt bidrag til KIF Kolding.

Den første i rækken er Anne Marie Jordhøj, som er 46 år. Anne Marie arbejder til daglig som klinikassistent hos en øjenlæge i Kolding. Hun har været frivillig i KIF Kolding de seneste fire år. Hun har døtrene Johanne og Emma på 11 og 15 år. De spiller begge to håndbold i KIF, og det betyder også, at Anne Marie også hjælper til ved arrangementer i moderklubben, blandt andet det store stævne, Kolding Cup. Anne Maries øvrige familie er også ivrige KIF-fans.

Hvad er dine arbejdsopgaver som frivillig i KIF Kolding?

 

-Mine primære opgaver er at hjælpe til i VIP-baren i forbindelse med ligakampene i Sydbank Arena. Her serverer jeg øl, vand og vin. Det gør jeg til sponsorerne, til medlemmerne af fanklubben Den Gyldne Hånd og efter kampene også til spillerne. To timer før en kamp skal vi stille op og gøre klar, og vi er der som regel også to timer efter kampen, for de skal også gøres rent og ryddes op. Så sådan en tjans kan godt tage seks timer i alt. Undervejs i kampen følger vi selvfølgelig drengene på banen, så når kampen er i gang bruger jeg også energien på at juble og heppe på spillerne.

Hvad giver det dig at være frivillig i KIF Kolding?

-Det har givet mig en masse gode venner. Vi er jo et team, og vi har et godt samarbejde og et godt sammenhold. Og så holder jeg også meget af at følge drengene på banen. Jeg springer også til, når der er brug for hjælp andre steder end i VIP-baren. Så jeg har også både solgt billetter og franske hotdogs i forbindelse med ligakampene. Og da Kolding blev værtsby med meget kort varsel til kvindernes Europamesterskab i håndbold var jeg også én af de frivillige, som meldte mig og var ude i hallen i rigtig mange timer, fordi der var mange restriktioner som følge af corona-epidemien.

Nævn den fedeste oplevelse eller kamp du har haft i din tid med KIF Kolding?

 

-Det var den tredje og afgørende kamp mod Tønder i maj 2019. Der var en fantastisk stemning i hallen med over 4000 tilskuere, og det var en kæmpe forløsning, da vi vandt kampen og sikrede pladsen i ligaen. Der var glade mennesker over alt, og der var tryk på i baren. Det var vildt at være med til, og det var tydeligt at mærke, at den sejr betød så enormt meget for os alle sammen.

Hvilke to KIF-spillere vil du fremhæve som dine største idoler/forbilleder?

 

-Jeg kan ikke nøjes med to. Nu har jeg jo ikke set ligakampe i så mange år, men jeg kommer ikke uden om Bo Spellerberg, som spillede i KIF i rigtig mange år. Han var en fantastisk spiller, og han har betydet meget for KIF. Og på vores nuværende hold vil jeg nævne Andreas Flodman og Alexander Morsten. Flodman er ekstremt hurtig og en mand, som scorer mange vigtige mål, og Morsten er en mur i forsvaret og en rigtig sympatisk person. Det samme er alle de øvrige spillere på ligaholdet i øvrigt.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere