Fire points kamp i vente fredag aften


Af Ole Maass

 

Man behøver ikke en lang videregående uddannelse for at konstatere, at ligakampen mellem KIF Kolding og Mors-Thy Håndbold, som spilles fredag klokken 19.30 i Sydbank Arena er det, der med en lidt forslidt sportsfrase kan betegnes som en fire points-kamp.

Det siger KIF-træner Andreas Toudahl, og det gør han naturligvis med stillingen i ligaen i baghovedet. Mors-Thy ligger næstsidst med fire point for ni kampe, mens KIF'erne ligger en plads over med fem point for lige så mange kampe. Vinderen af kampen fredag aften vil få kontakt til de foranliggende hold, så derfor er der rigtig meget på spil for begge mandskaber.

 

-Det er jo to hold, som i selvforståelsen skulle ligge lidt højere i tabellen, end vi gør lige nu. Vi er selv godt forberedt på, hvad Mors-Thy kommer med. De er et hold, som har spillere med rigtig mange forskellige kompetancer, og derfor skal vi også være meget omstillingsparate i løbet af kampen, understreger Andreas Toudahl.

 

KIF Kolding har som det nok vil være de fleste KIF-fans bekendt offentliggjort, at klubben i næste sæson får tilgang af tre store profiler fra Mors-Thy: venstre fløj Bjarke Christensen, venstre back Erik Thorsteinsen Toft samt senest playmaker Sander Øverjordet, men Andreas Toudahl slår fast, at det ikke kommer til at spille nogen rolle i forhold til tilgangen til kampen.

 

-Nej, hvad der sker i næste sæson har ikke nogen betydning nu. Vi har selv fokus på, hvad vi skal gøre, og kan vi få vores forsvarsspil op på samme niveau som i den seneste hjemmekamp mod Ribe-Esbjerg skaber vi også gode betingelser for vore målmænd. Og så ser jeg gode muligheder for, at vi kan vinde kampen, lyder det fra Toudahl.

 

Han appellerer også til KIF's trofaste hjemmepublikum, som fredag aften meget gerne igen skal være på mærkerne.

-Vi har ved mange tidligere lejligheder mærket, at vort hjemmepublikum er en faktor, som kan være med til at give os de ekstra procenter. Fredag aften får vi i den grad igen brug for at have en medlevende kulisse i Sydbank Arena i ryggen, understreger Andreas Toudahl.

 

Og til publikum lige denne opfordring. Kom i god tid i hallen – og husk at have coronapas med – enten på telefonen eller i en printet udgave. Kom og bak KIF-drengene op til denne vigtige hjemmekamp, som fløjtes i gang klokken 19.30.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere