Et heftigt lørdagsbrag i vente i Sydbank Arena


Af Ole Maass

KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold har i denne sæson i grundspillet spillet to uhyre tætte kampe mod hinanden, og der er ingen grund til at forvente, at det ikke bliver lige så tæt, når de to hold lørdag eftermiddag – klokken 16.00 i Sydbank Arena - atter mødes. Denne gang i første runde af kvalifikationsspillet til ligaen.

For cirka tre uger siden vandt KIF Kolding med 30-29, da de to hold mødtes i Hillerød, og ved den lejlighed var det ikke mindst en storspillende Chris Jørgensen hos KIF, som var den afgørende faktor for, at KIF'erne kunne rejse tilbage til Jylland med et par meget vitale point.

Det resultat ser KIF-træner Kristian Kristensen naturligvis meget gerne gentaget, men han mener også, at hans mandskab kan forbedre sig i forhold til kampen i Hillerød.

-I den kamp var Chris naturligvis helt outstanding, både med sine egne afslutninger og med sine assist til streg- og fløjspillerne. Men forsvarsmæssigt spillede vi ikke en specielt god kamp ved den lejlighed, og her skal vi være lidt skarpere, konstaterer Kristian Kristensen.

I den seneste kamp mellem de to hold var det Nordsjællands fodrappe playmaker Tobias Jørgensen, som sammen med venstre back Nichlas Hald og højre back Jesper Dahl voldte KIF-forsvaret store problemer.

-Vi lukkede for mange nemme mål ind, og den tendens har vi haft i flere kampe. Det er et punkt, hvor der er plads til forbedringer, konstaterer Kristian Kristensen.

På et andet punkt kan man næppe forlange ret mange forbedringer – set med KIF-øjne. Det handler om publikumsopbakningen, hvor KIF ved den seneste hjemmekamp mod TTH som bekendt havde 4400 medlevende tilskuere i ryggen.

Så mange forventes ikke at være på plads i hallen lørdag eftermiddag, hvor der i øvrigt også kommer en busfuld grønklædte fans fra Nordsjælland for at bakke deres hold op.

-Vi ved, hvad vort hjemmepublikum betyder for os. Det så vi ikke mindst ved vores seneste kamp mod TTH. Vi håber der kommer 2000-2500 tilskuere lørdag eftermiddag og giver den fuld gas. Det har kæmpe betydning, lyder det fra KIF-træner Kristian Kristensen.

Så den opfordring er hermed givet videre. Kom i god tid i hallen, og bak KIF-drengene op i alle 60 minutter. Så kan vi forhåbentlig få en festlig lørdag eftermiddag i Sydbank Arena.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere