2 gode nyheder til weekenden


Pressemeddelelse KIF Håndbold Elite A/S
 
KIF Kolding har forlænget kontrakten med Andreas Væver et år mere, frem til sommeren 2022.
 
Cheftræner Andreas Toudahl udtaler:
”Andreas er vokset næsten dag for dag, i den periode jeg har været cheftræner. Hans rolle er stor og hans betydning i begge ender af banen er mere en bare det at være fløjspiller.
Andreas har en god indstilling og træner godt. Derfor kan han også tillade sig at have store forventninger til sine omgivelser og holdkammerater. Det er blandt andet det, der skal være med til at vi rykker os som hold.”
Selv udtaler Andreas Væver:
”Jeg er glad for at forlænge samarbejdet med KIF Kolding for yderligere en sæson, Jeg synes at holdet og klubben bevæger sig i den rigtige retning og jeg håber vi kan bygge endnu et lag på i den kommende sæson.”
Mats Gordon Krog skifter til KIF Kolding fra Otterup på en 2-årig kontrakt.
 
Cheftræner Andreas Toudahl udtaler:
"Jeg er glad for at vi har skrevet kontrakt med Mats. Mats besidder rigtig mange kvaliteter som fløjspiller, som vi har søgt og han vil samtidig fungere som et supplement til Andreas Væver. Han er træfsikker, en dygtig målscorer og en dygtig kontraspiller. Samtidig dækker han godt op.
Jeg har fulgt Mats i flere år og glæder mig til at følge hans videre udvikling i KIF Kolding."
Selv udtaler Mats:
”Da KIF Kolding viste deres interesse i mig, var jeg egentlig ikke i tvivl om hvad jeg ville. Jeg ser dette som et stort skridt i min håndboldkarriere, da KIF Kolding har et godt setup og et spændende hold, som jeg glæder mig til at blive en del af.
 
Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte cheftræner Andreas Toudahl på mobil 28 55 39 55.
 
Med venlig hilsen
KIF Kolding Elite A/S
 

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere