KIF KOLDING STØTTER BRYSTERNE


Af Maria Lund

 

Den 9. oktober går KIF Kolding i Lyserødt, når vi i forbindelse med kampen mod Skjern vil indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses kampagne ”Støt Brysterne”. Kampen begynder klokken 15.00, men dørene åbner allerede klokken 13.30, så der er mulighed for at give din støtte ved deltagelse i vores konkurrencer eller ved køb af armbånd.

 

”Lyserød Søndag” er vores måde på at kunne bakke op om et formål der påvirker alle danskere på den ene eller anden måde, nemlig ”Støt Brysterne”. Der vil til kampen være sjove tiltag for alle aldre, hvor man kan vinde flotte præmier og samtidig støtte et godt formål.

Dette gør vi samspil med vores fans, tilskuere og partnere.

Vi håber, at Kolding har lyst til at komme i Sydbank Arena på søndag når vi ikke bare kæmper for Kolding, men også for Kræftens Bekæmpelse, udtaler Christian Klamer, Marketings- & Turneringsansvarlig i KIF Kolding

 

”I dag overlever dobbelt så mange brystkræft som for 25 år siden, og dem der får tilbagefald, lever længere, så midler til forskning gør en forskel.

Men forebyggelse og gode oplevelser er også vigtigt.

Og en lyserød kamp, der sætter fokus på brystkræft, er da både oplysende og en livsbekræftende oplevelse. Så vi er meget glade og taknemmelige for KIF Kolding så helhjertet deltager” udtaler Lis Ravn Ebbesen, næstformand i lokalforeningen for Kræftens Bekæmpelse

 

Inden kampen vil der være mulighed for at prøve kræfter med bordfodbold, vores skuddug eller tage en tur på vores hoppeborg, som du finder i Fanzone.

Se det vilde præmier:

  • Skruemaskine fra Würth Danmark
  • Gaveæske fra Ecooking
  • 2 VIP billetter til Skjern Håndbold vs. KIF Kolding fra Skjern Håndbold
  • 5 kasser chips fra Kims
  • 1 overnatning for 2 pers. Fra Comwell Hotels
  • Stor gavekurv fra Føtex, Kolding Syd
  • Et gavekort til et valgfrit sæt lingeri fra CHANGE Kolding Storcenter.

 

Vi håber, at vi sammen kan støtte til Kræftens Bekæmpelse.

 

KIF Kolding – Skjern Håndbold spilles søndag den 9. oktober kl. 15.00 i Sydbank Arena. Dørene åbner kl. 13.30.

Læs mere eller køb billet på stg-kifdk-nyhjemmeside.kinsta.cloud

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere