Vetle Rønningen forlænger sin kontrakt


Pressemeddelelse KIF Kolding Elite A/S
Vi har forlænget kontrakten med Vetle Rønningen frem til 2024.
 
Direktør Christian Hjermind udtaler:
Vi er både glade og stolte over, at vi har lykkes med at forlænge vores kontrakt med Vetle Rønningen frem til 2024.
Der er mange årsager til, hvorfor Vetle passer perfekt til os bl.a. hans vilje til at gå forrest både til træning og kamp. Vetle tænker på holdet før ham selv og bringer en masse energi ind på holdet. Han bliver ved med at udvikle sig selv og sit spil, hvilket gør ham til en vigtig del af Fremtidens KIF.
Selv udtaler Vetle:
At jeg har forlænget min kontrakt, er en god mulighed for at videreudvikle mig i en vældig god klub. Jeg tror på at vi kan blive et af tophold i Danmark og det vil jeg gerne bidrage til. Jeg har troen på det og det bliver godt.
 
Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte direktør Christian Hjermind på mobil 61 78 80 81.
 
Med venlig hilsen
KIF Kolding Elite A/S
 

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere