Slagkraftigt Skanderborg Aarhus mandskab venter KIF Kolding


Af Morten Ravn

Torsdag aften klokken 20:30 møder KIF Kolding: Skanderborg Aarhus Håndbold, hvor KIF Kolding skal bygge videre på den gode pointmæssige start, som holdet har fået med 4 sejre ud af 4 mulige i HTH Herreligaen. Gæsterne fra Skanderborg Aarhus har modsat KIF Kolding, ikke fået den pointmæssige bedste start, hertil skal det dog nævnes at holdet har haft et svært startprogram, som bla har budt på en hjemmekamp mod Aalborg Håndbold og en udebanetur til Fredericia.

På trods af begge holds sæsonstart, forventer cheftræner Kristian Kristensen dog en svær opgave mod Skanderborg Aarhus Håndbold, torsdag aften.

- Skanderborg-Aarhus har et yderst slagkraftigt mandskab, som kan udfordre alle hold i ligaen, hvilket de også viste flere gange i sidste sæson - tabellen er i øjeblikket ikke retvisende for deres niveau.

På trods af KIF Koldings gode sæsonstart mener Kristian Kristensen samtidigt, at der er flere ting der kan forbedres.

-Vi gør som vi hele tiden har gjort, vi har et stort fokus på os selv, til trods for den gode start har vi stadig rigeligt af områder vi kan udvikle på.

I et tæt samarbejde med DIF Soldaterprojekt i Danmarks Idrætsforbund og Kolding Kommune, har KIF Kolding valgt at dedikerer hjemmekampen mod Skanderborg Aarhus Håndbold til Danmarks veteraner i en såkaldt ”Veteran Match”. Til opgøret vil der bla. været 30 sekunders klapsalve inden kampstart, for at hylde de indbudte veteraner. Derudover vil KIF Kolding donerer et par af de trøjer, der spilles i til auktion. Indsamlingen går ubeskåret til DIF Soldaterprojekt.

Torsdagens kamp mod Skanderborg Aarhus Håndbold fløjtes i gang kl. 20:30 i Sydbank Arena. Opgøret kan følges på TV2 PLAY eller via live-opdateringer på tophåndboldapp’en eller via KIF Koldings officielle Instagram profil.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere