Skadesramt KIF-hold på svær opgave i Ringsted


Foto: Photo-Andersen.dk

Af Ole Maass

Det er et KIF Kolding-mandskab hårdt ramt af skader, som lørdag eftermiddag – klokken 13.30 – stiller op til ligakampen mod TMS Ringsted.

Hvilken opstilling KIF-træner Kristian Kristensen starter kampen med er i skrivende stund – torsdag aften – højest usikkert.

-Jeg kan sige så meget, at vi er hårdt ramt, så vi må rykke sammen i bussen med de spillere vi har til rådighed. En kamp mod TMS på udebane er altid en vanskelig størrelse. Det fik Sønderjyske jo at føle i den første kamp i ligaen, hvor TMS kom flot fra start med en sejr, konstaterer Kristian Kristensen.

Det var ikke kun i kampen mod Sønderjyske, at nyoprykkede TMS imponerede. Holdet var også millimeter fra at hente point på udebane i Holstebro. Sjællænderne har op til denne sæson hentet flere store talenter i GOG. Det gælder blandt andre venstre fløj Emil La Cour og højre back Christoffer Dreyer, og af andre store profiler har TMS den skudstærke venstre back Oliver Wosniak samt højre fløj Tobias Nielsen.

KIF Kolding har også i lyset af skadesituationen forstærket sig med den skudstærke venstre back Jonas Fuglsbjerg fra 1. divisionsklubben, Grindsted GIF. Jonas er dog først spilleberettiget i næste spillerunde, som er hjemmekampen lørdag den 23. september mod GOG.

Men først skal lørdagens vigtige udekamp i Ringsted spilles, og Kristian Kristensen sætter sit håb til, at KIF'erne kan finde nogle ekstra kræfter frem.

-Vi kommer til at spille med nogle konstellationer vi ikke har prøvet før. Og vi bliver helt sikkert udfordret. Men det tager vi så med, og så håber jeg, at vi i kraft af fight mere end poleret håndbold kan skabe et godt resultat, siger Kristian Kristensen.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere