Nye trænere i fokus i syd-sønderjysk lokalopgør


Af Ole Maass

Det er på banen kampen skal afgøres, når KIF Kolding onsdag klokken 18.30 i Sydbank Arena tager imod Sønderjyske i det syd- og sønderjyske lokalopgør i HTH-ligaen.

Men man må nok regne med, at de to trænere med hovedansvaret på sidelinjen, Torben Sørensen og Klavs Bruun Jørgensen også kommer en hel del i fokus, da det som bekendt bliver Torben Sørensens første kamp i spidsen for KIF, mens Klavs Bruun Jørgensen nu har haft et par uger i spidsen for SønderjyskE – og også en enkelt ligakamp, hvor sønderjyderne på hjemmebane vandt en sikker sejr over det samme TMS Ringsted-hold, som KIF i fredags noget skuffende fik uafgjort mod efter, at KIF'erne undervejs flere gange førte med seks mål.

SønderjyskEs sejr kom i stand via kontant forsvarsspil med de store drenge i midten, Morten Bjørnshauge og Frederik Ladefoged i et par af de centrale forsvarsroller. Samtidig var sønderjyderne effektive i den anden ende, og så endte det med, at sønderjyderne i Klavs Bruun Jørgensens debutkamp som træner vandt en sikker ti måls-sejr.

For KIF Kolding-spillerne gælder det om i onsdag aftens kamp lige at lægge ti procent til i forsvaret samtidig med, at KIF'erne også skal minimere antallet af tekniske fejl. I en række af de seneste kampe har KIF undervejs vist glimrende takter i et meget varieret angrebsspil, og kan KIF'erne vise de samme takter og så lige tætne forsvaret en smule er der alle betingelser for, at KIF'erne kan lave et godt resultat mod et sønderjysk mandskab, som har store ambitioner om en højere placering end den nuværende niendeplads i ligaen.

For KIF Koldings trofaste fans gælder det, at de også onsdag aften skal være klar til at give den fuld gas med opbakningen til drengene. Så kan vi forhåbentlig få den sejr vi så hårdt har brug for, så holdet kan få noget luft i den nederste del af tabellen. Så mød op til dette syd-sønderjyske lokalopgør og bak KIF-drengene op i alle 60 minutter.

Kom i god tid i hallen inden kampstart klokken 18.30, og husk at have coronapas med.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere