Nye praktikanter til KIF Kolding


Af Morten Ravn

Hos KIF Kolding byder vi velkommen til Nicklas Lumby og Anne Backmann, som er vores nye praktikanter de kommende tre måneder. Nicklas og Anne skal sammen med vores marketingafdeling hjælpe med den digitale kommunikation, eksponering og pleje af sponsorer samt hjælpe med kampafvikling.

Nicklas er 23 år gammel og studerer til dagligt til markedsføringsøkonom på IBA Erhvervsakademi Kolding, hvor han kun mangler praktik og hovedopgave, før han er kan kalde sig færdiguddannet.
“Jeg har set virkelig meget frem til min praktikperiode hos KIF Kolding, jeg ser dette som en super god mulighed for at kombinerer hobbyen for sport med min lyst til at udvikle min viden indenfor salg og markedsføring. Jeg ser frem til at lære fra det fantastiske team, som står bag KIF Kolding, hvor jeg kan deltage i mange forskellige projekter og sætte mit præg i dagligdagen.” udtaler Nicklas Lumby.

Anne er 21 år gammel og studerer til dagligt Multimedie designer på IBA Erhvervsakademi Kolding, hvor hun også blot mangler praktik og hovedopgave for at kunne kalde sig færdiguddannet.
”Jeg ser rigtig meget frem til min praktikperiode i KIF Kolding. For mig er det en fantastisk mulighed for at blive en del af en professionel arbejdsplads, og få muligheden for at udvikle mig inden for mit fag, samt bidrage med mit til KIF Kolding” udtaler Anne Backmann.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere