Kristian Kristensen: Vi glæder os til at komme i gang


Af Morten Ravn

Lørdag eftermiddag klokken 15:30 tager KIF Kolding hul på anden halvdel af sæsonen i Herreligaen, når TTH Holstebro lægger vejen forbi Sydbank Arena.

Hos KIF-træner Kristian Kristensen hersker forventningens glæde, forud for lørdagens opgør, hvor hans hold tager hul på grundspillets sidste otte kampe med hjemmekampen mod TTH Holstebro.
Det er klart vi glæder os vildt meget til at komme i gang på lørdag, det giver altid noget ekstra nerve, når der er noget på spil. Samtidigt glæder det mig, at vi stort set er fuldtallige på træningsbanen efter Erik Toft og Sander Øver jordet er kommet tilbage, efter at have været afsted med det norske landshold - det giver os en god tro på, at vi står et godt sted

Kampen på lørdag bliver som nævnt den første betydningsfulde kamp for KIF-truppen i 48 dage, og derfor forventer cheftræneren mere fight og fysik end at det bliver poleret håndboldspil, der venter lørdag eftermiddag:
Man skal nok ikke sætte næsen op efter en poleret omgang håndbold, første kamp efter en lang pause vil mere blive mere fight og fysik, end at det bliver poleret håndboldspil men dette er vi også mere end klar til. Samtidigt er det klart, hvis man tager et kig på tabellen, er det en halvvigtig kamp, men hvis vi hurtigt kan komme ind i det spor, vi var i inden EM pausen, så er jeg optimistisk, og tror vi med vores fans i ryggen, at vi kan hente 2 point.”

Netop 2 point lørdag eftermiddag vil have en stor betydning i forhold til den overlevelseskamp, som vi befinder os i konstatere Kristian Kristensen.
Det vil betyde alt med 2 point lørdag, det er klart med den overlevelseskamp, vi er en del af lige nu, er alle point guld værd. Heldigvis har vi prøvet denne situation før og har en god tro på tingene nok skal lykkedes” afslutter KIF Kolding træneren.

Kampen mod TTH Holstebro skydes som nævnt i gang klokken 15:30 i Sydbank Arena.
Hvis du ikke har mulighed for at komme i Sydbank Arena, kan kampen følges via livescore på tophåndbolds app eller vores story på KIF Koldings Instagram.

Køb din billet til opgøret her:
https://billet.kif.dk/kampe/kif-tth-030224

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere