KIF’s fire norske landsholdsspillere i aktion


Foto: Photo Overlund

Af Ole Maass

KIF Koldings fire norske landsholdsspillere har i løbet af weekenden været i aktion for henholdsvis det norske VM-landshold og det norske B-landshold, kaldet Rekrutlandsholdet.

Playmaker Sander Øverjordet og venstre back, Erik Toft har forberedt sig til det kommende VM ved at spille en fire nationers turnering i Trondheim. Modstanderne for Norge var Portugal, Brasilien og USA, som også alle sammen skal med til det kommende VM.

I den første kamp besejrede Norge Portugal med cifrene 38-27. I den kamp bidrog Sander Øverjordet med to mål, mens Erik Toft var oversidder efter sin lange skadespause.

I kamp to blev det til endnu en sikker norsk sejr. Kampen mod Brasilien endte med en norsk sejr på 30-23, og i den kamp hvor Sander Øverjordet var oversidder fik Erik Toft comeback. Han scorede to mål på fire afslutninger og havde derudover to målgivende afleveringer fremgår det af statistikken fra det norske håndboldforbund.

Endelig spillede Norges VM-landshold søndag den sidste kamp i fire nationers turneringen, da USA blev besejret med de knusende cifre 43-26. Her blev Erik Toft noteret for to mål på fire skud samt seks målgivende assist. KIF Koldings stærke playmaker, Sander Øverjordet tegnede sig i denne kamp for fire målgivende afleveringer.

KIF Koldings to spillere på det norske B-landshold, Rekrutlandsholdet, Vetle Rønningen og Thomas Boilesen var to ud af fem norske spillere fra den danske liga, som var med i to træningslandskampe mod Polens B-landshold. De to kampe blev spillet i byen Skien i det sydlige Norge. Den første af de to kampe sluttede med en polsk sejr på 26-31. Fra den kamp er der ingen statistik på det norske håndboldforbunds hjemmeside, men B-landsholdets træner, Geir Erlandsen, roser blandt andre Vetle Rønningen fra KIF for en solid indsats i forsvaret.

I den anden kamp mod Polen fik Norge revanche med en sikker sejr på 39-28, og i den kamp blev Thomas Boilesen og Vetle Rønningen fra KIF noteret for henholdsvis to og ét mål.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere