KIF vil forfølge chancen mod BSH


Af Ole Maass
Der stå meget på spil, når KIF Kolding torsdag aften i Sydbank Arena Kolding tager imod ligarivalerne fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i fjerde spillerunde i DM-slutspillet.
Og efter KIF’ernes sejr over Sønderjyske i den seneste slutspilskamp har KIF’erne stadig chancen for at hente en plads i DM-semifinalen.
 
-Og den chance vil vi da forfølge. Hvis vi skal i semifinalen skal vi formentlig vinde vores sidste tre kampe, og torsdag aften mod BSH skal vi op mod et klassemandskab, som naturligvis er favorit. Skal vi være med i kampen er der rigtig mange af vore spillere, som skal ramme deres topniveau. Nøglen til et godt resultat ligger i defensiven. I kampen mod Sønderjyske viste vi i store dele af kampen stærkt forsvarsspil, og i den første slutspilskamp mod BSH var vi med i 40 minutter. Torsdag aften skal vi spille koncentreret i alle 60 minutter, konstaterer KIF-træner Andreas Toudahl.
 
Til torsdagens kamp er KIF’erne svækket af at måtte undvære playmaker Chris Jørgensen, som fik en hård dom – to spilledages karantæne – efter det blå kort han fik tildelt i starten af kampen mod Sønderjyske. Hertil kommer, at langtidsskadede Andreas Flodman heller ikke kan spille som følge af den alvorlige hjernerystelse han pådrog sig i kampen mod TMS i midten af marts.
 
-Men det ændrer ikke på, at vi vil forsøge at sætte en kæp i hjulet på et stærkt spillende BSH-mandskab, siger Andreas Toudahl, som har brugt de to uger med landskampe til både at restituere de spillere, som har spillet meget, og i de seneste dage har trænet hårdt frem mod BSH-kampen og de kommende to slutspilskampe mod GOG og Sønderjyske.
 
Torsdagens kamp er så i øvrigt også historisk i den forstand, at vi her efter alt at dømme kommer til at se BSH-stregspiller Jesper Nøddesbo i aktion i Sydbank Arena for sidste gang i hans karriere. ”Nødde” har altid været en pryd for dansk håndbold, og han har også en vigtig plads i KIF Koldings historie via sine tre sæsoner for KIF fra 2004 til 2007. I de tre sæsoner var Jesper Nøddesbo ikke mindst i kraft af sit fantastiske samarbejde med Bo Spellerberg en stor profil på det KIF-hold, som i de tre sæsoner vandt to DM-titler og to pokaltitler.
 
KIF Kolding siger tak til Jesper Nøddesbo for alle oplevelserne. Torsdag aften håber vi dog, at ”Nødde” og holdkammeraterne bliver stækket af en forhåbentlig stærk KIF-defensiv.
 
Og så skal vi da ikke lægge skjul på, at vi i KIF Kolding er rigtig ærgerlige over, at der til slutspilsbraget torsdag aften ikke er de 3000-4000 tilskuere, som sådan en kamp under normale omstændigheder ville have trukket. Det havde både Jesper Nøddesbo og alle andre aktører fortjent!

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere